lördag 23 mars 2013

Ett vackert farväl....

Gårdagens farväl av lilla mormor var så fantastisk vackert! Så där bra och välordnat och fint som hon ville ha det!
Vackra låtar, många tårar och fina tal!
Nu har mormor fått frid och nu sitter hon bland alla vackra änglar i himlen och tittar ner på oss från den vackra himlen!
Jag är så glad och tacksam för att jag har fått ha min älskade mormor så länge som jag har haft, men hon kommer alltid att fattas mej....
Min söta lilla morfar hissar flaggan till toppen efter begravningen, från halv stång till hel! Den svajjade så fint där i toppen mot himlen!
Efter begravningen åkte vi till min underbara moster och hennes man som öppnade upp deras hem för oss. Vi fick god mat och vi drack vin fram till småtimmarna! Satt och pratade i timmar! Är så tacksam för att vår släkt håller ihop! Det min mormor var så bra på att göra. Hon älskade att fixa och greja och det var alltid hon som ställde upp till 100% för oss alla och fixade alla våra släktträffar.
Nu har vi bestämt ett datum längre fram i sommar. Vi ska träffas, umgås och bara vara en hel helg, hela tjocka släkten! Längtar!!!
Min söta morfar var trots allt vid mycket gott mod och han bara myste omkring igår, även så idag!
Min dundermorfar som tar sina morgonturer och springer varje morgon! Han är en riktig liten krutgubbe med hjärtat på rätt ställe! Är så tacksam för honom! 81 år gammal och full av energi, jag tror faktiskt att just den delen, krut och energi, har jag ärvt efter honom! Min stora idol!;-)

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på dig och morfar!!! Ja det är få förunnat att ha en så sammansvetsad familj trots avståndet. Ser ut som ni hade en fin dag!
  Kram
  Angelica

  SvaraRadera
 2. Underbar bild där man riktigt känner släktskapet!!! Har min morfar och farmor kvar, känner det som speciellt - båda är över 85. Det är nu man fattar att man själv har nått medelåldern...
  Skönt att begravningen var lyckad - det är ju minnen som sätter sig.
  Ha en bra söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det blev ett fint avslut. Och art morfar mår bra, han ser gullig ut!

  SvaraRadera
 4. Känns som mamma har regisserat sin begravning, den var som hon var, eller hur? Visst följer hon oss alla, känns tryggt.
  Puss/mamsen

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!