fredag 29 mars 2013

Här kommer vi gifta oss!

 
Idag har vi varit och tittat på kyrkan där vi kommer att gifta oss! Bedårande vacker var den! Nej jag hade inte sett den tidigare utan litade till 100% på Jonas som sa att vi skulle bli äkta makar där;-)
Den var verkligen sååå fin och när vi klev in i den så gick ett lyckorus genom min kropp! Om knappa 5 månader kommer vi stå där framme och säga JA till varandra!!! UNDERBART!!
Den var så där varm, härlig och gammal. Precis som jag har drömt! Detta kommer att bli sååå bra!
Även om Jonas ser mindre glad ut på bilden, så VAR han superglad! Han är inte en lika linslus som mej om man säger så och måste vara med på bilder här och där. Han tycker i ärlighetens namn att jag bara är jobbig som måste ta kort på allt och alla jämt, men ställer så klart upp på sin blivande hysteriska bloggande fru och är med på en och annan bild ibland;-)
Tidigare idag satt jag, svärmor och min svägerska (som oxå ska vara ett av värdparen på vårt bröllop) och tittade på bröllopsklänningar, ringar, blombuketter och dukningar!
Min svägerska tycker att jag är ovanligt lugn och utbrast: - Men shit Karro, har ni inte ens tittat på ringar ännu? Nej men till veckan ska vi ta hand om allt som heter klänningar, frisyrer, hindersprövningar och blommor!
Shit pomes frits, nu blev jag ännu mer nervös!!! Rappa på får vi nog göra så att vi inte är ute i sista minut som vanligt;-)

13 kommentarer:

 1. Åh vad härligt, längtar till jag ska få vara med om
  Det härliga ruset i kroppen!'

  SvaraRadera
 2. Ser underbart ut!!! Förstår att du är pirrig!!! ❤

  SvaraRadera
 3. Fast hindersprövningen får ni vänta lite med den gäller bara i 4 månader! Men glöm inte bort den sen bara :) puss H

  SvaraRadera
 4. Jättefin kyrka!!! Ni hinner, vi bestämde oss 5 veckor innan och det blev bra det med;-) Kram Emma M

  SvaraRadera
 5. Vi köpte våra ringar på nätet...det var liiiite pirrigt när man fick hem dem på posten :) Men de passade perfekt! Vi är jättenöjda! www.titanringar.com
  Kram Elin.T

  SvaraRadera
 6. Jättefin kyrka!! Vet vart den är ;) Glad Påsk på er <3

  SvaraRadera
 7. Jättefin kyrka! Jag gifte mig förra året och har min fantastisk vackra klänning till salu. Skulle kunna passa dig perfekt, gissar att du har ungefär samma storlek.
  Maila så kan jag skicka bilder. Finns i Vaggeryd!
  /Johanna

  SvaraRadera
 8. Åhh låter intressant! Men vad har du för mail?;)
  Kram K

  SvaraRadera
 9. Aha, trodde den kom upp när jag loggade in via google men mailen är mrs.j.lonn@gmail.com.
  /Johanna

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!