söndag 31 mars 2013

Det är märkligt?

När vi är hemma så kommer Alfred vaaaarje natt. Innan klockan tolv har han kilat ner under mitt täcke och gottat ner sig mellan oss och sover där sedan där hela långa natten. Även Fabian har börjat komma mer och mer och så ligger dom där och slåss över om vem ska ligga vart och ligger och sparkar med både armar och ben..
Men så fort vi kommer hit ner till stugan så sover gossarna hur skönt som helst och sover sig igenom nätterna i i egna sängar! Visst är det lite märkligt?
Vi har prövat med allt det där lilla "extra" som vi har här nere och vi har även låtit dem sova tillsammans hemma, som det oxå gör här ibland. Men nej hemma kommer dom varje natt, medans de sover heeeela långa nätterna i egna sängar här!
Även om vi har fått sova ostört hela nätterna här nere så håller ändå min rygg på att gå av:-( Huvudvärken ligger och gnager och bankar i mitt huvud. Kanske just det får jag skylla mej lite själv... Vinet smakade förträfligt bra igår;-)
Och så den där klockomställningen... Guuud så onödigt att flytta den där timmen fram och tillbaka 2 gånger om året... *suuuck*
 
Nu: sätta på mej kläder!
Sen: Ut i det underbart vackra vädret och den strålande solen!!

2 kommentarer:

 1. Har precis kommit hem från en underbar PW i solen. Ska snart börja fixa mig inför brunchen hemma hos Mamsegull.
  Ha en underbar Påskdag.

  SvaraRadera
 2. Annika, Göteborg31 mars 2013 kl. 16:12

  Hej! Det är inte så konstigt, det är den västkustska havsluften som gör det!!
  Läser din blogg, den är underbar, men har aldrig kommenterat förut men kände att det var dags nu!! Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!