onsdag 6 mars 2013

Dagens hiss, diss och lite annat....

 Vi börjar väl med dagens HISS tycker jag:
 • Fabians öga börjar redan bli bättre! LYCKA!!! Dropparna var verkligen ett under för hans lilla öga!
 • Pratade med lilla morfar i telefonen och vi både skrattade, grät och pratade minnen! Mitt humör hade jag visst ärvt efter lilla mormor, jo jo minsann!;-)
 • Min morfar är min stora förebild! 82 bast och hade varit ute och joggat i morse, det kallar jag krutgubbe!
 • Bäddat rent i alla sängarna!
 • Städat badrumsskåpen, dra mej baklänges va skit vi hade där... Men nu är skiten borta och det glänser fint!
 • Det är barmark ute på gatorna! Stor lycka!!
 • Fick ett underbart glädjande SMS idag som gjorde att jag log så nästan mungiporna höll på att spränga mina kinder! Tror knappt att detta är sant och känslorna inom mej bokstavligt talat sprutar ut ur mina öron!!
 Dagens DISS:
 • Förvetna människor... Vad är det med dom? Folk som tammetusan vet saker innan man själv vet om det och gärna då pratar med allt och alla om det... För fan, skaffa er ett liv... Hur kan det vara så njutbart och leva sig in i alla andras liv??
 • Min hals... Bajskorv säger jag bara.... Känner mej inte alls pigg och jag som kände att latmasken äntligen var på väg bort.
 • Sockersuget och matlusten... Gud i hela himlen, hur mycket ska man egentligen behöva äta för att stilla sin lilla *host* menar stora kropp??
 • Mina finnar som förökar sig värre än ett gäng pippande kaniner... Hallå hormornerna i kroppen, vad håller ni på med??
 • Att folk som man trodde skulle våga stå för en sak inte vågar det i slutänden. Ta tjuren vid hornen och utföra något som man verkligen trodde att denna person skulle göra...
Jo och så var det de här med vikten, suget och att den konstanta latmasken som slagit ett stort bo i min kropp... Det ger resultat, fast åt fel hål. Åt helt jävla fel håll... Muffinsarna jäser värre än en bullldeg och magen hänger utanför byxorna...
Detta kort ska väl iallafall få sockerhoran och latmasken att ge sig av?! Och så kan den ta med sig halsontet oxå... Nej jag är ingen människa som skyller på allt möjligt för att "slippa" springa, röra på mej eller äta bra... Men denna vintern har varit katastrof och det vet ni...
Det är ju så här jag egentligen skulle vilja se ut... Tror att jag gjorde det förra året vid denna tidpunkt. Då var jag så jävla hurtig och rörde på mej värre än 2 gökande kaniner;-)
Så med dessa bilder på näthinnan så hoppas jag att ni sover gott och inte får värsta mardrömmar om svallande muffins och tjocka magar!;-)

4 kommentarer:

 1. Hihi du är du för go =)

  sov gott

  SvaraRadera
 2. Åhh spännande , hoppas man snart får veta!!!! Mitt diss att inte vara pigg mitt hiss att våren snart är här och vänner som du!!! Puss

  SvaraRadera
 3. Tycker du är fin som du är... men jag förstår hur du känner, jag är likadan. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Testa att skippa mjölkprodukter för finnarnas skull, när vi käkar vegansk (både jag och sambon) är vi helt släta i hyn och finn-fria, så fort vi adderar mjölk/ost/mjölkprodukter, voila! FINNISAR!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!