onsdag 20 mars 2013

Det skojar man inte bara bort...

Snö, kyliga nordanvindar och ännu mer blåst. Ja det är just som denna dagen ser ut....  Jag fryser enda in i märgen och detta väder är inget som man bara skojar bort vill jag lova...
Aldrig, aldrig har jag längtat så mycket efter sol, barmark och plusgrader. Kommer det någonsin bli vår? Nej jag är tveksam till det. Nej jag vet att jag inte ska vara negativ, men kan man bli annat...?Man kan ju nästan tro att vi bor på nordpoolen med denna kyla i slutet av mars:-(
Satt och bläddrade igenom förra årest bilder och titta vad jag fann! Tror knappt att det är sant. Men förra året hade vi +20 grader och strålande solsken vid denna tid på året!
Vi satt ut och solade och gottade oss i värmen minns jag. Underbara D-vitaminer som värmde våra kroppar!
Årets första vitsippa plockades den 21 mars! Nu ligger dom långt begravda under snön och jag undrar om vi någonsin kommer att få se något levande ute i naturen igen?...
Om jag är bitter över detta väder råder kanske ingen tvekan på att jag är...  ALLT skulle kännas så mycket bättre om vi hade fått en gnutta vår nu!
Å andra sidan så fick vi ju en skitsommar när vi hade en fin vår, så kanske får vi en kanonsommar nu när våren är seg, lång, kall och snöig. Ja ni ser, nu blev jag ändå en gnutta positiv;-)

4 kommentarer:

 1. Man blir frustrerad över att det fortfarande är så kallt.... Men jag har också tänkt som du att det kan ju bli en kanon sommar istället;) HOPPAS!!!!

  SvaraRadera
 2. Ja nu får det minsann se till att bli VÅR!!!

  SvaraRadera
 3. Min farmor avskydde snö o kyla o när jag var liten så sa jag alltid till henne att det vänder när jag fyller år. Jag fyller ju imorgon så då vänder det nog ....... Hoppas vi!!!!!!

  SvaraRadera
 4. ja fy bubblan! vart är värmen? nog för att vi bor långt norrut men lite jädra plusgrader kunde vi väl få :(

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!