söndag 6 juni 2010

Röd som ett stopp ljus!!!

Vilket fantastiskt väder vi har haft hela långa helgen!!! Igår var vi på hjulafton och åkte tåg från 50 talet!! Mysigt att göra något kul med familjen! På kvällen blev det grillning med sötaste vännerna här hemma. Jag och Hanna min vän som är gravid drack alkoholfritt bubbel. För er som inte får eller kan eller vill så kan jag varmt rekomendera Chapel Hill sparkling som är helt alkoholfritt och som säljs på systembolaget. De smakar precis som vanligt bubbel och man kan ju låtsasa att man blir så där lagomt lullig och go i både knoppen och kroppen!!;-)

Dagens PLUS:
Sol, sol, sol och åter sol. Hade jag fått och kunnat så skulle jag bosätta mej i en solstol!! Dessutom har jag (nästan förutom att Fabian varit hemma) solat helt själv och somnat till så där gött i stolen!! De andra grabbarna är i appladalen i Värnamo och leker!!!

Dagens MINUS:
Min mobil är het död.... Inte ens ett år gammal och så ballar den ur:-( Klara mej inte utan den, så nu blir det en tripp till stan bara för det. Kanske byta ut den till en iphone...???!!!! Vill ha det iallafall men beror på kostnaden...

Nu skriker åter solstolen på mej så jag måste rusa!!!!

1 kommentar:

  1. Underbart, energirikt och alldeles alldeles Underbart med sol:)/Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!