fredag 18 juni 2010

Dax för ännu en efterlängtad vinjunta!!!!

Har farit runt nu på förmiddagen och inhandlat bla lite bubbel. För ikväll kommer tjejerna hit på lite fördricka och sedan dra vi iväg på den riktiga juntan! Ännu en nykter sådan, men vad gör det när man har så trevligt sällskap!! Jag längtar och det ska bli så kul att träffa de glada gänget igen! Tyvärr har det fallit bort en som ligger hemma och är sjuk, hoppas att du snart kryar på dej L!! Jag ska ta ett alkoholfritt glas bubbel för dej;-)

Mina söta vinjunte tjejer!!!!



Jag ramlade visst in people (klädesaffären) oxå. Det lyckades även denna gången följa med mej något hem. Denna gången blev det 2 tunike klänningar och ett par halvkorta leggings!!

Står just nu och steker pannkakor till barnen, måste ju fjäska lite när det fått fara runt med mej hela förmiddagen;-) Douglas ska följa med mormor till stan där de ska fika och mysa bara de två!

Ha en underbar fredag!!!

4 kommentarer:

  1. Ha en underbar fredag du med.
    Vinjunta låter trevligt, provsmakas det nya viner eller har ni "bara"mysigt?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Oooo så trevligt med vinjunta!
    Är rysligt sugen på ett glas gott rödvin, ett riktigt med alkohol! Så man blir så där varm om kinderna... Längtar efter den dagen, speciellt när man läser om sånt här!
    Ha en riktigt trevlig kväll!!!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Var superbra igår, dock rätt lungt, vilket är skönt idag =) Vad fin din sida har blivit förresten. Sommrig och färgglad, passar dig perfekt =) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!