onsdag 9 juni 2010

En salig röra i mitt huvud....

Just nu kommer det många fula grodor ut ur min mun. Inga vackra grodor, utan väldigt grova och fula grodor. Ni undrar förstås varför jag är så uppröd?? Ett mycket enkelt svar: JAG HAR MISSAT GREYS...... Dessutom verkar det som om det var säsongens bästa avsnitt och så går jag och missar det.... Jag missade det pga att trygg hansa var här och gick igenom våra försäkringar. Det var mycket med siffror och springande barn. Det är tur att Jonas har lite koll. För just nu känner jag mig helt vimsig i huvudet och bara ser en massa siffror framför ögonen och det är en enda röra i mitt huvud. Men en sak är iallafall klar, vi ska lägga våra barnförsäkringar där. Det verkar som om de har de bästa försäkringen för våra barn! Vad har era barn för försäkringsbolag? Är ni nöjda med dem? Tyvärr vet man ju inte hur bra försäkringsbolagen är förrens "olyckan" är framme...
Nu ska jag leta efter avsnittet på greys och hoppas på att hitta det. Annars är risken att jag bryter ihop.... Har inte missat ett enda program på flera år och så missar jag det just idag:-(

2 kommentarer:

  1. Vi har alla försäkringar i Dalarnas (Länsförsäkringar, alltså)
    Har ju som du förstår nyss fått uppleva hur en försäkring fungerar...och jag har bara gott att säga om barnförsäkringen i alla fall.
    Sen är det nog bara att bestämma sej. Alla bolagen har mer eller mindre av allt. En omöjlighet att välja, för hur vet man vad som händer??
    Lycka till i besluten!

    SvaraRadera
  2. Vi har våra barn försäkrade i Länsförsäkringar & dem är toppen!...har tyvärr haft mycket att göra med dem när Felicia var utför en olycka & det har inte varit något krångel eller några ifrågasättningar.Bra bemötande & snabba utbetalningar :-)Har hör lite negativt ang. Trygg hansa just när det väl har hänt något men samtidigt handlar det nog om personkemi oxå...kram,Kate.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!