måndag 14 juni 2010

Bara till mej...

När jag fyllde 30 fick jag pengar, jag bestämde då att det bara skulle vara till MEJ SJÄLV!!! Jag har börjat shoppa upp dem nu. Jag har bla köpt 3 stycken ringar och ett par örhängen som jag bara älskar! På vardagar har jag inte jätte mycke smycken på mej , men när det vankast fest så hänger jag på mig massor och ser förmodligen ut som en vandrande julgran;-)

Dessa "små" läckra ringar kommer från Plain Vanilla!! De har så mycket snygga smycken, hade jag haft råd hade jag köpt mängder därifrån. Smycken helt i min stil!!


Eftersom mobilkameran inte är så bra så var det heller inte så lätt att fota örhängena. Men de är formade som min rosring så det matchar fint!!!

5 kommentarer:

  1. supersnygga =) och helt rätt att spendera pengarna helt på dig själv.... inte så ofta man gör det nu för tiden =) kram

    SvaraRadera
  2. Så underbart att ha pengar som BARA är till dig, vilken lyx, helt rätt gjort! Vi måste skämma bort oss själva ibland, inte bara barnen, annars blir det ju lätt så. Dom behöver så mycket så allt går till dom. Bra gjort!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Superfina allihop, den mittersta ringen har jag aldrig sett innan men de andra har jag oxå sneglat på och velat ha.... kul med lagom dyra o lyxiga smycken!

    SvaraRadera
  4. Wow, "ros ringen" och örhängena va jättefina.Kram

    SvaraRadera
  5. Ja men de gjorde du rätt i.. att ha DINA pengar till bara dig :) Och lite shopping är aldrig fel!
    SNygga smycken med.. jättefina!
    Är inte heller sådär mkt för smycken på vardagar men de är ju faktiskt underbara att ha :)
    Stora kramar!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!