tisdag 22 juni 2010

Havet!!!

Barnen var väldigt svår väckta imorse, de kom inte upp förrens klockan halv nio och vi skulle vara på dagis klockan nio...;-) Men vi hann! Fråga mej inte hur;-=)
Det märks att de snart har sommarlov, de är vakna längre på kvällarna och sover längre på morgonen. Skönt för dem att vara lediga i hela 8 långa veckor. Man måste ju passa på att dom får ett så långt sommarlov. Man vet ju faktiskt inte om de någonsin kommer att få vara så ledig så länge någon mer gång...?


Idag har jag en extrem längtan till havet. Jag längtar så tills vi åker ner dit. Jonas har bara 2½ vecka kvar att jobba sedan har han 5 veckor ledigt, hoppas på att få en sooolig sommar å vi kan tillbringa varje dag nere vid havet!!! För att stilla mitt havssug så tittade jag igenom mina gamla kort från havet!! Kan man något annat än att älska havet?!? ;-)

4 kommentarer:

  1. Jag är likadan, mitt sug efter havet håller på att växa sig farligt stort! Vid havet är jag lycklig, vid havet får jag ett lugn, vid havet vill jag bo!! Med en massa gott rödvin inom räckhåll ;-)!
    Älskar bilden på dig med solen bakom!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, havet är nåt särskilt!

    Och vilka fina bilder, jag får nog bli bättre på att fota omgivningar och inte bara närbilder på Judit....

    SvaraRadera
  3. härliga bilder, och så små pojkarna var!!

    SvaraRadera
  4. Underbara Bilder.Havet är så underbart, rogivande, väldoftande, helande:)
    Kram M

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!