onsdag 23 juni 2010

Midsommar firande!!

Som vanligt har dagarna en tendens att gå super fort. Tycker att veckan bara har 2 dagar, måndag och fredag och dagarna bara har morgon och kväll.... När vädret är så härligt ute så blir det liksom inget gjort inne. De håller verkligen på att gro igen och det ligger tvätt överallt både smutsigt och rent... Gjorde ett litet ryck idag, tog det värsta smutsen och tvättade lite kläder;-) Sedan var det dax för midsommar firande på dagis! En härlig stund med dans och picknick!! Barnen ville inte alls gå därifrån när det var dax att traska hemåt....;-)


Har sedan varit ute och målat och målat. Nu börjar det ge lite resultat och man ser hur det kommer att bli!! Känner mej lite tveksam just nu till att ha samma färg på hela huset. Kanske bara därför att vi haft så skarpa färger som grön och röd innan.... Men jag tror samtidigt att det bara är något som jag måste vänja mej vid, jag hoppas verkligen att slutresultatet ändå kommer att bli bra!! Väntar nu bara på att få en nu balkong och veranda!!!

Nu ska jag slänga mej i soffan och försöka varva ner. Har väldigt svårt för det just nu, har energi till en hel armé;-)!!!!

1 kommentar:

  1. Tror huset kommer bli jättefint bara vitt, som du säger så är du nog bara ovan vid kontrasten, det är ju ganska stor ;-)
    Jo, jag hade jättestor byst som alltid plågade mig och för 9 år sen så fick jag en operation. Skulle ju verligen inte ha flera barn, aldrig!! Haha, så fel jag hade, tänk vad livet bär på överraskningar. Hade mjölk då men inte mycket och en helt hysterisk barnmorska på BVC stressade upp mig så mycket så det jag hade försvann efter en månad... Behöver jag säga att vi bytte ut henne? Tyvärr hade jag ju trots det ingen mjölk kvar...
    Allt blev så mycket skönare efter operationen, man blev mera rörlig. Jag har gjort så många operationer så jag blir mörkrädd när jag tänker på det men bröstförminskningen och de tre kejsarsnitten är de enda jag skulle önska att jag hade gjort...
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!