torsdag 10 juni 2010

En städ paus...

Ja jag tyckte att jag var förtjänt av det;-) Jag skulle bara städa av lite här hemma inför dopet på lördag. Jag började vid 15 tiden idag och håller fortfarande på.... Med massor av avbrott och där jag inte annars städar. Det är så himla typiskt mej. Att hitta på och städa på ställen där jag aldrig annars städar bara för att städet skulle gå fort idag...;-)
Mannen i huset har jag ställt i tvättstugan. Han fick ta hand om den gigantiska stryckhögen;-)!!!!
(psst, första gången han står i vår tvättstuga på 2 år...;-) Något som oxå är typiskt mej är att ALLA rum måste vara städade noga inför kommande ex dop eller kalas. Jag gör jobbet större än vad jag behöver;-)

Näpp nu är min städ paus färdig. Dax att åter sätta sig i jobb så att jag slipper vara vaken hela natten. Men tänk va gött att stiga upp imorgon bitti i ett helt nyskurat hus!!!

3 kommentarer:

  1. Jag är likadan när det gäller städning. Men varför städar man så frenetiskt när man vet att de som kommer hem till en har varit hemma tusen gånger innan och sett hemmet i sin rätta skrud =) och så får man ju städa en gång till sedan efter alla gäster =) puss puss och lycka till med dopet.....

    SvaraRadera
  2. Jag är precis motsatsen... Städar bara där folk kommer att vara, det som syns...
    Hoppas ni får fint väder och att dopet går bra. Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Hemma hos oss växer strykhögen nu när det varken är hockey eller fotboll att se på... Placerar nämnligen strykbordet i tv-rummet då, så för min M är det inte avkoppling att följa allsvenskan! ;)
    Hoppas att dopet går bra!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!