onsdag 23 juni 2010

4 månader!!!

Idag blir min allra minsta älskling 4 månader, fattar inte hur fort tiden har gått... För exakt 4 månader sedan hade de precis stuckit hål på hinnorna så att vattnet gick. Jag fick smärtsamma värkar på en gång. Några timmar senare tittade världens sötaste och finaste lilla Fabian ut!
Jag var så orolig veckorna innan Fabian föddes hur jag skulle fixa att vara 3 barns mamma. Måste säga att det går över förväntan mycket bra! Vissa dagar är självklart jobbigare än andra, men över lag så går det faktiskt superbra! Fabian är ett A barn med ett mycket stort A!! Han äter och sover för det mesta hela dagarna fortfarande. Som 3:e barn så blir det tyvärr inte den tiden med honom som jag skulle vilja hinna med. Jag har inte exakt koll på vad han kan göra och ska göra. Men jag ser ju på honom att han utvecklas fint. Han börjar nu upptecka sina händer och har en tendens att vilja vända sig om från rygg till mage och tvärt om!

Var på BVC idag och vägde dunder klumpen.... Hör och häpnad han vägde 7830 gram och var 65 lång!!! En stor växt kille;-) Skönt att ha den dagen han kommer att mat strejka eller bli sjuk, för den dagen kommer alltid oavsett om vi vill eller inte!;-)

1 kommentar:

  1. Hjälp vad tiden går snabbt! trevlig midsommar på er, Kram Sara

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!