fredag 7 juli 2017

Seeemesteeer!!

 Vid 13 tiden idag gick jag på 4 veckors härlig semester! Det ska bli sååå underbart skönt att bara få vara, landa, sova, njuta, andas och få vara med familjen! Ja det sistnämnda kanske jag kommer att få ta tillbaka om några veckor när alla är osams med alla och ungarna har slagit ihjäl varandra och bråkat konstant.. Ja för se, det vet man aldrig. Just nu är alla 3 inne i någon slags reta ihjäl varandra fas och det är sååå jobbigt och tar på allas psyken i familjen. Alla blir till slut osams med alla när de håller på så...
Ja ja, nä nä.. Jag ska inte måla fan på väggen!;-) Det är jag ju expert på kan man säga! Men jag tänker att utgår jag ifrån att barnen kommer vara pain in da as hela semestern så är ju allt annat en bonus, right!?;-)
Ja vem vet, det kanske är våran uppfostran som är fel? Nä det tror jag inte.. Detta med att syskon och bröder retas och slåss ofta, det ligger nog i moder natur...
 Jag känner mej i alla fall precis lika avslappnad som på bilderna! Helt underbar känsla som landat i kroppen! Inga måsten, bara vara! Skita i allt! Nä, alltså skita i precis allt det ska jag ju inte. Men ja ni fattar!
Japp, det är så här jag ser ut... Med en blekfet mage som tittar ut mellan springan! Bara att acceptera sig som man är, jag mår i alla fall väldigt bra inombords och huvudsaken är ju det!
En helt annan känsla bor inuti min kropp den här semestern! Ett lugn! Tänk va jag har bearbetat mycket det här året och kommit fram till så mycket bra beslut! Men ja, det finns mycket annat att rensa, ta bort och fixa i mitt huvud än! Men jag tar en sak i taget!;-)
Vem som tagit korten?
Denna grymma stjärna! Han har ett öga för det här med konst och foto och kreativitet! Tänk om han och jag kan få ett gemenast intresse och börja fota!
Jag hade en bild i mitt huvud hur jag ville att han skulle ta korten på mej och så bara sätter han dem alla direkt! Grymt!
Sitter just nu på altanen! En härlig sommarfrisk vind susar in och det är ganska varmt men molnigt! Vi får hoppas att solen orkar titta fram alla 4 veckorna!
Bara ligga och bada, njuta av solen och inte göra ett skit mer än bara hänga! Ja ja, den som lever får se! Hur mycket vi än vill ha sol på semestern så kan vi ändå inget göra åt det.. Solen kommer om den behagar att komma fram, så är det ju bara!
Snart väntar ett glas kallt bubbel! Skåla in den härliga sommaren och äta gott grillat kött från vår gårdsbutik här i byn! En mycket bra start på semestern!

2 kommentarer:

 1. Njut av ledigheten!
  Vet hur det är med retstickor till barn ;-)

  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lovar jag att jag ska!!
   Mmm, dom kan verkligen reta gallfebern på en...;-)

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!