onsdag 19 juli 2017

Att bara vara....

 I söndags kväll kom vi ner till vårt älskade smultronställe! Regnet öst ner och nej det känns inte riktigt som mitt i sommar väder... Det är inte den rätta sommaren, nä inte om vädret ska vara på detta viset...
Vi spelar spel och umgås! Alfred är sååå dålig förlorare... Jag ligger i lä.. Jag är annars en fantastiskt dålig förlorare, men han är ett strå vassare än mej;-)
 I måndags sken solen, men jösses va det stormade... Vad är det för fel på vädret? Kan det inte vara en sån där härlig och fin sommar så man kan få ligga nere vid havet och gotta sig, bada och njuta? Nä, ändå ingen ide att jag klagar, kan ändå inte rå över vädergudarna...;-) Men vi njöt i lä i måndags, av solens härliga strålar!
 Ingen risk att vi ville bada... Jäklar va havet stormade... Nästan lite kusligt. Men det blev ju vackra bilder i alla fall! Härliga färger och härliga små hopp!;-)
 Jonas fick lov att åka hem en sväng under måndagen, men när han kom ner igen så stack vi ut och sprang! Så härligt att vara igång igen! Få upp flåset i spåret! Och att göra något tillsammans, sååå kul!
 På måndagskvällen fick vi spontanbesök av Markus och Martina och deras kids! Bubbel, skratt, prat, vin, mat och en massa flams! Älskade lilla lillasyster! Vi är samma skrot och korn hon och jag! Vi känner varandra utan och innantill och hon är banne mej min tvillingsjäl! Hon vet allt och lite till om mej och jag om henne. Vi pratar och ventilerar om precis ALLT i hela livet! Underbart med såna vänner!
 Igår sög vädret igen... Jäkla väder.. Men istället för att ligga och sola får man hitta på andra saker! På med långbyxor och så for vi iväg på en liten tur familjen Tajon!
 Vi stannade i Halmstad för lite shopping! Douglas har blivit så stor nu att han vill shoppa själv! Ja alltså, han vill gärna att jag ska vara med och så, men han bestämmer helt själv vad han ska ha köpa!;-)
 Så fortsatte vi att åka längst kusten lite. Stannade i Haverdal! Vackert ställe med fin hamn och det doftade tång! Supermysigt!
 Kvällsmaten skulle ju intas... Så hamnade i vi i Ugglarp! Jättecharmigt ställe precis intill havet! Pizza och läsk till alla och sedan rullade vi ut! Jösses va mätta vi blev!
 Precis intill resturangen låg havet och intill havet gick ett gäng kossor och betade! Kvällshimlen var fantastiskt vacker och bilderna blev magiskt vackra!
 Idag onsdag.. Shit.. 1½ halv vecka av våran semester har redan gått... Tiden går fort....
Vi ställde klockan på 8 imorse... Igår vaknade vi klockan 10.. Det funkar banne mej inte att sova så länge, man förstör ju hel dagen ju... Shit va gammal jag lät nu;-)
Att komma upp och ta en härlig PW med sin man, möta morgonen! Det gjorde vi, gick 3 km och sprang de 3 kilometrarna hem! Underbart att ha gjort det, nu kan jag njuta resten av dagen!
Att det känns som om man drar en hel stor lastvagn när man springer för det vibrerar hela kroppen varje steg som man springer... Ja, det blir väl bättre senare antar jag... Måste försöka att droppa av ett par kilo från kroppen så att löpningen ska bli lättare och ännu roligare.. Att springa och vara så här tung, nä det funkar inte... Men men, jag springer och jag tycker det är roligt! Allt kan från och med nu bara bli lättare!;-)
Klumpiga jag ramlade på en rot när jag sprang och slog sönder mina nya tajts... Typiskt...
Solen börjar komma fram mellan alla molnen, de har lovat sol idag.. Men jag vet inte vem som kommer vinna? Solen eller molnen? Det kan nog bli lite bråk där mellan dem...
Ja ja, skit sak samma... Att bara vara, det är sååå härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!