måndag 24 juli 2017

Med dig vid min sida....

 Minuter går, timmar går, veckor går och åren går... Igår var det 15 år sedan vi satte våra förlovningsringar på varandras fingrar... Den där soliga mysiga kvällen i Torekov den 23/7 2002. Sedan dess har det varit vi, dessa ringar som har symboliserat oss som ett!
Med dig vid min sida klarar jag allt...Jonas du stöttar mej i allt. Jag kan gråta mot din axel, jag kan be dej dra åt helvete, jag kan prata, jag kan skratta hysteriskt med dej och åt dej och jag kan säga allt till dej...
 Dessa 15 år med ringarna på våra fingrar har inte varit lätt... Det har varit höga berg och väldigt djupa dalar som vi har tagit oss genom... Ringen från våra fingrar har rykt av ett par gånger när bråken nästan har gjort att vi glidit ifrån varandra... När förhållandet har varit så skört som ett hårstrå att det nästan har gått av... Då har vi funnits där för varandra ändå, hittat tillbaka till den kärlek som finns där långt in i våra hjärtan! För kärleken den är strak, så mycket starkare än vad man anar!
 Du tror på mej och jag tro på dej! Vi är bara i början och vi har mååånga år mer tillsammans! Vi kommer att gå igenom mer kriser, mer sorger, mer glädje och ännu mer kärlek! Med dig vid min sida mår jag bäst! Du är den som ger utan att behöva ta...
 Vi kommer att hamna i livskriser säkert, även framöver... Men vi är starka, det klarar vi av! Tillsammans är vi starka, du och jag!
Att besegra berg tillsammans när man varit i djupa dalar, det stärker oss ännu mer, vi tvår är ju ett!
Jonas, jag älskar dej så mycket. Jag är inte alltid lätt att leva med, det vet vi alla... Men vi kompletterar varandra, du är min bästa vän i livet. Du känner mej utan och innantill... Du vet precis alla mina svagheter, godheter och elakheter... Du känner till varje del av min kropp, varje litet födelsemärke. Och jag känner till din...
Jag är heller inte alltid den som visar min stora kärlek för dej, men det vet du också. Den finns där inuti mitt stora hjärta! Ibland gömmer den sig, men kärleken den finns där, ALLTID för dej!
15 år med ringarna på våra fingrar! Älskar dej!
Och JA, självklart ska man fira allt man kan! Fira både stort och smått! Jag gillar att ha årsdagar, årsdagar då man träffades, när man förslovade sig och när man gifte sig! Vi firade med kidsen igår, tacomys och ett glas rött. Sedan kröp vi alla upp i soffan och käkade fruktsallad med grädde framför den härliga filmen; små citroner gula.. En supermysig kväll och hör och häpnad: ALLA var sams, HELA kvällen! High five på det!!;-)

Här kommer en låt text till dej Jonas som Sarah Dawn Finer framför

När jag står på bergets topp
När jag går i den djupaste dal
Finns det inget på denna jord
Som jag inte kan klara av


Om du finns hos mig, om du tror på oss
Ge mig din hand, med dig vid min sida
Klarar jag allt, klarar jag allt

När dom vänder mig ryggen, när människor blir små
 

När vägen är mörk ska jag fortsätta gå
För med dig är jag modig, jag är den jag vill va’
Och hur det än blir nu är allt som det ska


Om du finns hos mig, om du tror på oss
Ge mig din hand, med dig vid min sida
Klarar jag allt, klarar jag allt


Vi är bara i början, vi får pröva oss fram
Vi har en lång väg framför oss, jag är öppen för allt


Om du finns hos mig, om du tror på oss
Ge mig din hand


Med dig vid min sida
Klarar jag allt, klarar jag allt
Klarar jag allt


(Och fotografen som fotade oss igår var Alfred! Han är grym, han lyssnar in hur jag önskar att mina bilder som jag har i huvudet ska vara och så bara knäpper han ett par och sätter dem på ett kick! Grymma unge!!!)

2 kommentarer:

  1. såå fint skrivet vännen
    ett sent grattis

    SvaraRadera
  2. Grattis till att just ni hittade varandra ❤️ Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!