torsdag 5 januari 2017

På väg...

Här sitter vi på flygplatsen i Moskva och typ fryser röven av oss... -18 grader nådde våra kroppar när vi landade här... Alltså har man levt med typ 30-35 graders värme i 2 veckor, ja då hajar ni att vi fryser va? Tur att vi får sitta inomhus! Ha ha, ja men ändå är de svinkallt...;-) Nästan så jag är på väg in i en affär här och köper en björnfitta och en rysk päls;) 
Vi hade ett par timmar att slå ihjäl här, men nu är flyget inställt mot Stockholm och vi kommer inte att lyfta förrens klockan 23:10... Ja om.. Ja för jag säger OM stormen ger sig.. Tydligen var det på väg en stor storm in som gör att det hela blir försenat.. Men det är bara att gilla läget och sitta här och vänta! Mycket mer kan man ju inte göra.. Ja och kanske sova en stund.. Snart har vi varit vakna ett dygn och det börjar kännas i ögonen...;) Tur det är helg när vi kommer hem så vi hinner landa lite och ställa in våra kroppar på svensk tid!
Alla typ hostar runt oss... En man sitter bredvid mej och hostar konstant och jag säger bara; Tack gode Gud att han har munskydd på sig!;) Blir vi inte sjuka nu med så mycket människor som vi haft runt om oss dessa dagar, ja då blir vi aldrig det...
Om ett dygn är vi förhoppningsvis hemma och om vädret vill!
Visst kallt hemma oxå!? Vintern har visst kommit! Kontraster! Härligt!;)
Klart att vi längtar hem, men hade jag fått välja så hade vi gärna stannat i värmen en vecka till!!;)
Fabians min säger hur han gillar detta med att vänta! Barnen är självklart jättetrötta, men oxå ganska så mycket kli i benen. Inte så konstigt då vi redan suttit 10 timmar på ett flyg...
Men vi får göra något bra av detta! Tur vi har internet, paddor, telefon och datorer! Då går förhoppningsvis tiden lite fortare!!
Åh, jag har massor att berätta för er om vår resa! Men det tar vi när jag kommer hem!!
Gud, känner redan hur min solbränna börjar försvinna... Så känns de alltid, tycker att den försvinner så fort man sätter sig på planet hem...
Nähä, nu får vi nog hitta på något roligt här! Att vänta kan nog vara de tråkigaste som finns, både för stora och små!;)
Man kan ju alltid dabba, eller hur? Ha ha! Ni som vet, Jonas undrade vart detta med dab kommer ifrån? Någon som kan svara på det? Tänk så glad han skulle bli om han fick reda på det! Ha ha!;)
Tur jag har ett härligt resesällskap med mej!! Åh, ja! Grabbarna har typ tjatat hål i mina trumhinnor idag: MAMMA, maaaaammaa, mamma! Varför bara mamma och inte pappa? Sen har de tjivats en hel del.. Tålamodet när man reser och själv är trött?! Nä den kombon blir inte alltid så bra. Men i skrivande stund har de inte rört varandra på säkert 15 minuter! Nästan så jag måste kolla om de är sjuka? Nähä.. De har visst internet och lever i den världen nu...;)
Kram och kärlek till er alla!❤❤❤

1 kommentar:

  1. "The dab" har sitt ursprung i Atlantas (USA) hiphop scen. Den blev sedan populär genom quarterbacken i det amerikanska fotbollslaget Carolina Panthers, Cam Newton, som gjorde det till sin grej att "Dab on them folks" när han gjorde touch downs förra säsongen (2015-16). Han slutade så småningom med det, men då hade det redan spritt sig runt om i USA, bla sågs Hillary Clinton "dabba" på The Ellen DeGeneres show i januari 2016. Och nu har det tydligen blivit en fluga i Sverige och övriga världen! Så nu slipper Jonas undra mer :)! /Kram från Jenny som har sett Cam Newton dab i verkligheten, eftersom Panthers är vårt hemmalag här i Charlotte, North Carolina ;).

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!