torsdag 19 januari 2017

Härrni, nu hjälps vi åt!!

Ni minns att jag skrev om lilla Ture i augusti?! HÄR! Ture som fått en tumör i sin njure, det opererades bort i maj och sen har han fått behandling hela hösten, sista dosen fick han 6/12. På den uppföljande CT:n såg man tyvärr sen två metastaser i  ena lungan, dessa opererades bort  nu den 4/1.
Jag följer mammas Fridas uppdateringar på facebook och instagram och det gör lika ont i magen varje gång hon skriver något dålig, tänk då hur ont i magen det då gör på dem....
Så ledsen för lilla Ture, så ledsen för hela familjen... En fruktansvärd mardröm som man inte ens kan tänka i sin vildaste fantasi, det går Ture och hans familj igenom just nu....
Det har, som jag fattat det gått åt rätt håll! Men haft en tuff höst med massor av behandlingar... Han är en liten kämpe lilla 5 åriga Ture! En riktig fighter, som ska ge den där cancern vad den tål!
Men häromdagen skrev mamma Frida att analysen av metastaserna är klar, Ture behöver fortsatt behandling... Totalt fyra nya sorter han inte fått tidigare, i totalt 34 veckor, alltså ca 8 månader till med tuffa behandlingar...
Jag citerar mamma Frida: Läkarens ord ringer i mina öron. "Det är nu det tuffa börjar. Räkna med att hans blodprover kommer bli dålig...a, räkna med infektioner som kommer kräva inneliggande vård och antibiotika. Det kommer bli tufft, men det ska gå."
Jag lovade att återkomma med ett nytt inlägg för att jag skulle tjata på er att skänka en slant! Nu tjatar jag igen! Tjatar och gnatar! Alla bäckar små! Fuck cancer!
Imorgon kommer barnbidraget, nästa vecka kommer lönen! Klart att ALLA ni som läser min blogg kan skänka en slant!! Snälla, jag ber er!!
Skippa den där pizzan som ni tänkte köpa, skippa lördagsgodiset och skänk en liten slant! Alla kan vi göra något! Alla kan vi hjälpas åt att besegra cancern!
Tänk vilka framsteg forskningen har gjort under de senaste åren! Och ännu mer kan de göra med mer pengar!!
Så gå in HÄR på fotograf Fridas insamling! Det tar er bara ett par minuter! Så får ni gärna dela detta inlägg så fler skänker en slant!
Hejja er, hejja oss! Nu kör vi!! KOM IGEN NU!!!!
(Självklart har jag kollat med mamma Frida om det är ok att skriva hennes ord på min blogg!)

1 kommentar:

  1. Självklart är vi med och stöttar forskningen med en slant. Jävla skitsjukdom. Håller tummarna för lille Ture ❤

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!