söndag 8 januari 2017

Jetlag....

Heeeeemma igen! Ja alltså det har vi varit hela helgen nu! Perfekt att komma hem på fredag eftermiddag och ha hela helgen på sig att återhämta sig efter resan!
Sov typ inget på 27 timmar på vägen hem... Så i helgen har vi verkligen tagit igen oss!
Jag eller ja alla i familjen känner av jetlag jättemycket.... Helt slut! Tänk att 6 timmar kan göra så in i baljan mycket i kroppen, att dessa timmar kan få hel kroppen att slå bakut. Kände inget av det när vi åkte dit, men nu så kom jetlagen som stor käftsmäll... Första dygnet visste vi knappt om det var dag eller natt och i fredags kväll somnade vi vid klockan 20, sen vaknade vi vid 4 igår morse.. Vi har i och för sig hittat tillbaka till rätt dygnsrytm, men shit va sliten man är...
Nu vill jag bara gå och lägga mej, men måste nog stå ut ett par timmar till så att jag inte vaknar mitt i natten för att tro det är morgon..
Inte trodde jag att man kunde bli så här påverkad av jetlag, nästan så jag känner mej sjuk i kroppen... 
Har träffats nära och kära i helgen, myst och berättat om vår resa! Har haft massor av tid för att blogga, men känt att hjärnan inte varit nog vaken för att orka sätta mej ner och författa..;)
Så mer bilder och text kommer imorgon när jag förhoppningsvis är piggelin igen!;)
Tänkte ta en bild som passade detta inlägg... Ha ha, ja ni ser ju hur trött jag är. Fixade inte ens att ta en normal bild. Men de bjuder jag på!;)
Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen efter en lååång semester! Härligt att komma tillbaka till jobbet med ny och härlig energi! Tänk va solen ändå gör! Har ju tankat D-vitamin i 2 veckor! Så nu borde de finnas massor av härliga friska vitaminer i kroppen så jag ska orka med hela den här våren!!!
Hörs imorgon!!
Natti natt från en jetlaggad Äppelblomma!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!