tisdag 7 juni 2016

Man ska ta vara på varje minut, man ska njuta och så ska man njuta ännu mera!

Känns på någotvis som om det varit semester, ja semester på riktigt.. Den där ledigheten som var extra igår, den var guld värd!
Jag är så trött så trött... Har inte orkat bloggat.. Nä det har inte gått.. Ja sen har jag i och för sig haft lite annat för mej under helgen... Som det här tex:
 Efter jobbet i fredags brummade jag hem snabbt, plockade ihop det sista och så körde jag Douglas till skolan! Uppsamling där! En buss skulle ta hela klassen till Västerås där det skulle spelas shackfyran!
Det var 29 fnittriga 11-åringar som skulle åka helt ensamma med lärarna och sova över!
 Så tog jag med Alfred och Fabian till sjön och mötte upp mamma och hennes hundra där! Magiskt vackert! Jag bara stannade upp och njöt! Doppade fötterna i sjön och det var säkert minst 25 grader varmt! Galet härligt med tanke på att det bara är i början av juni!
 Mammas hundra och mina ungar älskar vatten! Ena riktiga vattendjur;-) Och det är verkligen så coolt att de leker så bra i vattnet! Dom där hundrana är så sjukt snälla så dom är dumma, så våra barn får göra vad de vill med dem! Underbart!
 Så lämande jag dem där hos mamma! Hade packat deras övernattningsväska! Pussade dem hej då och de var sååå nöjda som skulle få vara hos mormor över natt!
 Så åkte jag hemåt och väntade in min käre make! Bubbel i glasen och mat på bordet! Det var nästan tropiskt varmt ute! Trodde för ett tag att vi var utomlands!
Vi bara satt där jag och min man! Njöt av tystnaden och pratade! Men alltså, man är inte van den här tystnaden som kommer då och då... Blir nästan lite nervöst när det blir så tyst;-)
 Så messade Hanna och frågade om vi ville komma dit på ett glas! Så klart vi ville!
Vi satt ute till klockan 00:30 och pratade i munnen på varandra! Ute till klockan halv ett! Galet skönt! Inga knott eller mygg! Det gäller att passa på att njuta när vädret visar sig från sin bästa sida!;-)
 Söta Ally öppnade upp en kiosk för oss där vi fick köpa gottis!;-)
 Klockan 07:00 begav vi oss mot Västerås och klockan 11 var vi på plats!
Japp, så klart fick vi lov att åka dit och kolla in Douglas och hans klass när de skulle spela riksfinal!
 Av 128 lag så kom de på 22:andra plats! Så jäkla grymma ungar! Själv fattar jag NADA av schack! Men det är tur att dom gjorde;-)
Så åkte vi hemåt och var åter hemma vid 19:30 tiden! Tog ett glas vin med våra vänner Per och Veronica (glömde fota) och kröp ner i sängen vid 22:30 och slocknade direkt, trots att jag sovit 3 av de 4 biltimmarna hem... Tur man har chaufför;-)
 Söndagen spenderades i solstolen.. Kidsen lekte och Jonas spelade golf.. (Nej jag kommer ALDRIG att börja spela golf.. Eller kanske ska man aldrig säga aldrig? Men jag tycker det är sååååå tråkigt;-))
Framåt eftermiddagen åkte vi ut till sjön och tog oss ett härlig dopp!
 På kvällen var vi bjudna ut till Jouline och Henke på bubbel och mat! JA, jag har druckit en del bubbel under helgen! Japp det får man när det är så härligt väder;-) Speciellt med alla härliga vänner som vi har träffat i helgen!
 Cava, sol och härliga vänner! Kan inte bli en bättre söndag!;-)
 Kidsen lekte i vattenspridaren....
 Vi pimplade bubbel...
 Och Jonas sov... Kul sällskap liksom... *host* Nä han var visst trött efter golfen.. Men jo då, han piggade på sig efter sin lilla lur;-)
 Vi fick underbart god mat! Dom där 2 är galet grymma i köket!!
Och salladen! Den var galet god! Ska fixa fram receptet, ni måste bara göra den!
Framåt 23:30 cyklade vi hem i natten! Genom skogen och mörkret, genom en liten kyligare kväll... Alla barnen var vakna och supernöjda att få cykla på natten;-) Fabian pratade konstant och han kan inte prata och cykla samtidigt.. Ja ni vet, han är ju en man... Dom kan ju inte göra 2 saker samtidigt;-)
Igår morse åt vi en härlig frukost ute! Alltså jag längtar som en tok efter den riktiga semestern nu...
Kroppen bara skriker efter mer ledighet och ännu mer sömn! Trots att jag nästan har sovit större delar av min ledighet, är jag fortfarande medveslös av trötthet.. Somnade till och med efter jobbet en sväng. Vilket inte är jag... Till och med Jonas har börjat oroa sig över hur trött jag är...
Den är helgen stoppar vi långt in i hjärtat! Tack alla fina människor som hängt med oss!! Vi lever bara en gång och den gången är nu! Då ska man banne mej ta vara på varje minut, dricka bubbel, njuta och njuta ännu mera!;-)

2 kommentarer:

  1. Grattis till Douglas & hans klass.
    Min yngsta brorsdotter var också där & spelade schack. Men det hade gått sämre för de.

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig helg!1
    Vad tyckte du om det rosa bubblet var det got?? Har tänkt köpa.
    Kram Mia

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!