måndag 13 juni 2016

Sommarlov 2016!

Så nu ligger jag efter igen.. Fy på mej... Ja ja, så blir det ibland. Och NEJ jag ska inte pressa mej, bloggen är en STOR del av mitt liv och är mitt lilla skötebarn. Men det får absolut inte bli ett stressmoment, det har jag bestämt mej för. Finns inte tid att sitta. Nej då gör jag heller inte det. Då prioriterar jag att bloggen kommer i andra hand tyvärr.. Måste se till att må bra först och främst! Så, nu har jag förklarat mej;-)
I torsdags var vi på skolavslutning! Tänk att kottarna blivit så stora att Douglas gått ut 4:e klass och Alfred 1:a klass! Inte klokt någonstans att jag har så stora barn jag som är så ung...
 När man går ut 4:e klass i Alfreds och Douglas skola, ja då är man också störst och får hålla i stora delar av avslutningen! Härliga och fina tal och massor av sång!
 Alla barnen var så fantastisk duktiga i allt de gjorde! Naturligvis rann mina tårar ner för mina kinder och jag fick lov att hejda mej så att jag inte skulle börja storgråta;-) Japp, sån är jag!
När alla skolbarnen stegade in sjöngs Goliat med Laleh! Åh herreguuud så vackert!
9 av 29 elever i Douglas klass hade skrivit ett hyllningstal till sina lärare Maria och Lina! Ungarna är banne mej underbara! Förstå hur mycket de gillar sina lärare?! Precis, de älskar dem! Lyssna på dem bara, hur får man i hop allt och bara är 11 år gamla! GRYMMA!
 Ett härligt och långt sommarlov ligger nu framför dem! Douglas är hemma själv på dagarna, hänger med kompisar och bara är! Alfred han får gå på fritids i ett par veckor till, innan det är dags för vår semester som börjar om exakt 4 veckor! Jiiiihooo!!
 En kram av en av lärarna! Så mycket känslor och jag stod bredvid och snörvlade!
 Min fina trio! Älskade grabbar, vad vore jag utan dem! De förgyller mitt liv med ALLT! De vet precis hur de ska reta gallfebern på mej, samtidigt som de vet precis hur mycket de kan visa kärlek!
 MEN, nej de är inte som sin mamma... Det här med att le och titta in i en kamera.. Varför göra det när man kan göra fula miner?;-)
Så kom kusinerna när vi tog kort och då passade vi på att ta ett kusinkort på de söta kussarna!
 Efter skolavslutningen åkte vi ner till vårt mysiga lilla fik, Tina och översten! Mumsig fika i trädgården! Nej, Douglas var inte med.. Han har blivit så stor nu att han hellre ville åka med sin kompisar och fika!
 Man får verkligen passa på att vara med de små så länge som de vill vara med sina föräldrar... Än så länge vill både Alfred och Fabian vara med på grejer, men det dröjer nog bara några år till. Sen kommer vi väl få åka ut på picknick själva jag och Jonas;-)
 Vi åkte med våra vänner Jouline, Melker och Wilmer till Appladalen i Värnamo! Lek för kottarna och prat för morsorna!;-)
Det var så fint där! Alltså denna tiden är verkligen så vacker med allt de gröna och sköna!
 Som sagt.. Linslus va det ja! Men inga protester från grabbarna, de ville till och med ta kort båda 2;-)
 Och va med sin gamla mamma på ett kort! Synd att Alfred blundade dock...
 Så där enkelt att göra! Hänga i en lekpark i solen! Mysigt!
 Hungriga blev vi och vi firade in sommarlovet 2106 med en riktig frossa på Rosegarden! Så fantastiskt gott och man fick frossa i all möjlig mat och äta så mycket sushi att man nästan sprack!
Ha ha, den här bilden säger verkligen om hur mätta vi blev!
Sen åkte vi hemåt och myste!
4 veckor kvar att jobba! Vi alla längtar som galningar efter semester! Nu ber vi till de högre vädergudarna att solen håller sig kvar och att värmen åter kommer tillbaka till oss HELA sommaren!
På frågan om jag kollar på fotbollen just nu?
Icke.. Inte intresserad... Kanske jag kan bli det om de lyckas komma vidare, men inte nu...;-) Tur att vi alla kan tycka olika!
2 av grabbarna grus bär i alla fall gula tröjor just nu!;-) Hejja Sverige!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Måste bara titta inom och säga att du har en väldigt fin blogg! Kul att följa dig! 😊

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!