söndag 19 juni 2016

Hamburgare, kalas, klipp och hemma!

Jaha... Så var det söndag ikväll igen... Men skoja INTE hur fort tiden går... Känns som om jag knappt hinner andas mellan dagarna och de bara rusar på... Men så är det väl för alla!?
Det är därför jag längtar så fruktansvärt efter semestern just nu.. Känns som om hela ens vakna tid är uppbokad och planerad.. Alltså superkul, men ibland behöver man bara vara.. Vara hemma och inte göra ett endaste litet skit... Ramla ihop och komma upp pigg och alert... Men nej jag ska väl inte klaga... Jag är ju frisk och kry.. Men just precis nu så känner jag lite som bryt ihop och kom igen... Ni vet, när man bara behöver höra ett endaste litet fel ord, så faller hela världen och man sätter sig och stortjuter.. Nej, så kanske inte alla känner ibland. Men jag gör just nu....
Ja ja.. I vilket fall har vi haft en lagom stressig helg! Har gjort sånt som måste göras och har även bara varit!
 Fredgaseftermiddagen spenderades naturligtvis framför TV och kollade när Sverige spelade fotboll... Men nä, inte alls intressant så jag somnade och sedan drog jag ner på gymmet en sväng och fick ur mej lite ilska där!
Kom hem och grillade och myste med familjen!
 Lördagsmorgonen var lugn! Jonas spelade golftävling (Men jag veeeet! Fy fasen va tid det tar... Och ja han hatar varje gång jag yppar det för honom.. Ett intresse Karolin, ett intresse som han så rart säger och tror att jag också kommer att börja spela.. Skulle inte tro det va;-))
Efter frukosten la vi oss igen och myste! Ja bara för att vi kunde! Vaknade med enorm huvudvärk, så spikmattan fick hjälpa mej lite på traven att må bättre!
 Sen drog vi på oss kläderna, jag och Douglas och for till Värnamo! Present skulle inköpas till kusinerna för kvällens kalas!
Mysigt att vara på tu man hand med Douglas, även om de så var för ett par timmar!
 Perfekt när "frisören" kan komma hem till en;-) Min pappa har "hobbyklippt" i alla år, så han klippte kidsen och mej på löpande band! Kitching, så sparade jag in si så där 1200 spänn på att han klippte oss! Jag är grym på att spara;-)
 Hmm... Köpstopp va det ju ... Jag VEEEEEET... Men när dessa snyggingar bara dök upp framför näsan på mej påå Stadium och jag bara måste ha ett par nya skor till gymmet, så kunde jag inte låta bli dem. Speciellt inte när dom nästan var gratis.. 299 spänn på REAN! Snygga Nikeskor! Ja jag menar, jag tjänade ju in på klippningen, så om man tänker som mej. Så tjänade jag ändå nästan 900 spänn ju! Eller hur?;-) *haha*
 På sena eftermiddagen var det dags för kalas för fasters små godingar som fyllt och fyller år!
 Alltid lika trevligt att träffas, prata, dricka vin och prata ännu mer med dessa! Alla olika ämnen var uppe igår!
Japp, männen för sig och kvinnorna för sig... Det blev bara så;-)
 Alla kusinerna är lika gamla och på den andra sidan (alltså dom Johanna min svägerska är moster till) är ett par år äldre än våra grabbar! Men grabbar överallt, det är vad våran släkt är! Men dom har så roligt tillsammans, japp i alla fall de stunderna som syskonen håller sams...
 Mumsig god grillad hamburgare blev det! Japp, vi åt både hamburgare på fredagen, rester på lördagen till lunch och så kvällsmatren igår! Men det gör inte ett skvatt! För de var supergott! Och Johanna är så grym att hon till och med hade bakat egna hamburgerbröd, vilket jag aldrig har gjort för det är jag för lat för;-)
 Tårta och sång för 11-åringen och 8-åringen!
 Framåt 23 kröp Alfred upp och somnade i soffan! Höll för öronen för att slippa höra på vårat tjat;-) Det var dock inte lika skönt att väcka upp det stackars barnen när vi skulle gå hem senare.. Men det gick, men han var en aning sur;-)
Men vem hade inte blivit det?
Tuuusen tack för ett toppenmysigt kalas!
 På förmiddagens agenda stod fix i trädgården och klippa häcken! Smågrabbarna ville så klart vara med och hjälpa och de gick så bra till en början och vi får njuta så länge det varar att de vill vara med och hjälpa till.. Om ett par år kommer det typ inte hända om vi nu inte mutar dem...;-)
Sen bröt helvetet lös.... Alfred och Fabian är HEMSKA när de börjar tjafsa med varandra.. Gnäll, slagsmål och skrik.. Psykbryt fick jag och slängde in båda 2... Varför kan dom inte hålla sams för??? Gaaa!!!
 Sen skrek tvättstugan på mej.. Mangeltvätt, tvätt och fix i typ 2 timmar... Det gick väl ok.. Men nej de är inte kul. Men sååå skönt nu efteråt! Med P3 dokumentär i öronen, så gick tiden lite snabbare!
Kan verkligen rekommendera att ni lyssnar på fallet Bobby... Fruktansvärd.. Grät där jag stod mellan lakanen och mangeln... Snoren rann och tårarana rann.. Och jag blev sååå förbannad...
 Japp, jag manglar sängkläderna! Blir såååå mycket skönare att sova i!;-) Kalla mej gamledags! Det tar jag så gärna!;-)
Nu står nattning och packning på schemat!
Tidigt imorgon bitti drar jag ner på jobb till Skåne och blir borta tills på tisdag!

1 kommentar:

  1. Hej bästa du! Jag tyckte som du när det gällde golf tidigare. Så, av en händelse så hade jag tagit grönt kort. Det är banne mig det bästa jag gjort. Man får umgås, motion, frisk luft och när det inte går bra så får man slå ur sig ilskan. Pröva !!!. Jag tror att du kommer att älska det. Ha en skön sommar 💞

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!