onsdag 22 juni 2016

Skåneland!

I måndags morse innan en enedaste liten tuppfan hade vaknat, brummade jag och min kollega neråt vackra Skåneland!
Kund och leverantörsbesök i dagarna 2!
Att stiga upp runt 4 på morgonen, ha massa möten.. Japp det krävs en liten dos av frisk luft och mat mitt på dagen! Lyxigt att sätta sig ner och käka en lunch ute i solen!
Att kasta av sig skorna efter att ha varit på språng en hel dag! Inte fy skam det heller.. Jäkligt varmt på rummet dock, men det fanns ju fläkt;-)
Mot kvällningen gick vi ut och tog ett glas vin! Lyx en helt vanlig måndag i juni!;-) Masssssor av folk på lilla torg som satt där och njöt i den underbara kvällsolen!
Det är vackert i Skåneland! Malmö sååå charmig på alla sätt och vis! Och jösses va turister det var! Härligt när andra länder vill se vårt vackra Sverige! Det gillar vi!;-)
Som sagt.. Mat måste man ju ha, varken man är borta eller hemma.. Och JA ibland får man lyxa till det så där alldeles extra mycket bara för att!
Ja bara för att vi jobbar hårt, många vakna timmar i veckan som går åt jobbet. Så lite uppskattning fick vi i form av god mat och dryck! Fantastisk god mat på ett ställe som hette Atmosfär! Kan verkligen rekomendera att gå dit! Små underbara rätter som smakade himelskt! Har verkligen fått helt andra smaklökar när jag blivit äldre och framförallt så vågar jag prova och äta sånt som jag aldrig skulle våga ätit innan....
Och hotellfrukost! Mums säger jag bara!
Nä då, vi har inte bara ätit när vi varit iväg;-) Masssor av jobb och möten och JA det blir man också alldeles trött av... Och åka bil, ja det blir man ännu tröttare av;-) Konstig va;-)
Ett stopp i Lommahamn mellan kundbesöken!
Alltså det finns verkligen små guldkorn lite var stans i Sverige! Hit kommer jag absolut att åka tillbaka till! Ta med familjen i sommar och åka dit och äta på den trevliga fiskresturangen som låg alldeles intill hamnen med alla små söta fiskebåtar!
Framåt eftermiddagen igår styrde vi hemåt! Mötte en jättetrafik och var glad att vi inte körde neråt... Flera mils köer pga av vägbygge...
Kommer hem och Jonas har banne mej överraskat sig själv och ja för den delen hela familjen... HAN har lagat dillstuvad potatis och isterband.. Han säger nämligen att han inte kan laga mat.. Bara ett svepskäl det ser jag ju.. Hädanefter kommer jag inte laga någon mat;-)
Igår kväll ringde Alfred som var hos farmor (sova över där!) att de hade bakat! Mysigt med kvällsfika och såååå mycket kärlek bakom!
På kvällen spelade Jonas golf... Fy fan för golf... Trodde han att jag någongång skulle bli intresserad av de jäkla spelet så har han trott fel... Det tar ju såååå mycket tid och jag blir bara så irriterad på det.. Finns ju en miljon andra grejer att göra... Ja så klart, det är väl hur man prioriterar så klart....;-)
Så i stundens hetta, så fick jag ut lite irritation tillsmammans med Douglas i grytorna!
3 stora lasagne gjordes tills imorgon kväll när vi brassar ner till vårt älskade smultronställe med härliga vänner för att fira midsommar!
Ja för det är ju sååå skönt när maten är klar och man bara kan äta när man kommer ner dit!
Precis lika trött som Fabian var, så trött var jag också när jag stupade i säng efter klockan 22!
Älskar hans sovstil, men jag kan inte riktigt fatta HUR han kan sova så här?;-)

2 kommentarer:

 1. Malmö är såå härligt, jag gillar den staden.
  Isterband som är så gott, men det gillas inte av töserna här så vi äter det ganska sällan.
  Ha en härlig midsommar. Kram J

  SvaraRadera
 2. Härliga Skåne- och matbilder!
  Ha en trevlig midsommar!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!