tisdag 14 juni 2016

Helgen och värsta bakfyllan...

Hej tisdag!
Sitter i en bil på väg på lite kundbesök efter en morgon på gymmet! Jag har verkligen ett varierande jobb och det är så himla kul! Är liksom överallt! Många bollar i luften, me like! Har privatchaufför! Perfekt ju, för då kan man ju blogga om jag nu inte sover;-)
Helgen som var blev ganska lugn! Eller nja lugn och lugn förresten...;)
 Fredagen spenderades framför TV:n ihop med familjen.... Nä eller vänta, det var bara jag, Alfred och Fabian hemma.. Douglas spelade match och Jonas var med där.... Så de kom hem ganska så sent.
Jag älskar när någon pillar på mina fötter, i håret eller kliar mej på ryggen! Det bäst är när man får sina barn att göra det man gillar! ;-) Ha ha!
Alfred ville fila mina fötter! Japp, så jag fick både fotbad, filning och insmörjning! 40 riksdaler kostade det mej! Värd varenda krona! *fniss*
 Medans Fabian låg som en primmadonna och drack dricka och åt godis! Lilla grisen;-)
 Lördag morgon drog Jonas, Douglas och Fabian iväg på fotbollscup hela dagen lång! Alfred och jag fick egentid! Han verkligen såg fram imot detta! Att vara helt själv med mej! Det händer tyvärr alldeles för sällan att man tar sig den tiden för ett och ett barn! Så enkelt som att bara vara hemma med ett barn! De uppskattas, det märks! De är de lilla i vardagen som räknas!❤️
Han var dock på kalasi ett par timmar och då passade jag på att träna lite! Sedan myste vi med överbliven taco sedan kvällen innan och bara va!
 När alla grabbar kom hem fixade jag i trädgården och var skitig från topp till tå! Jonas skulle cykla ner och handla, men efter 10 minuter fick jag ett mess och frågade om jag ville ha ett glas bubbel? När tackade jag nej till det? Så in i duschen och åkte ner till Lena och Peter och satt ute i den härliga kvälls solen och drack vin!
 Hungriga i magarna blev vi så vi gick till pizzerian och käkade kvällsmat! Mysigt!
 Sedan gick vi hem till oss och fortsatt dricka lite bubbel och vin... Vad de pekar på? Ingen aning, men något roligt måste de varit;-)
Fabian va som en liten klisterlapp på dem.. Sötfis;-)
 Vi satt ute en stund, enda tills de förbaskade knotten kom och höll på att äta upp oss... Fy bubblan för dessa äckliga smådjur...
 Gissa en gång om Fabian trivdes där i mellan Lena och Peter? Japp;-)
Kidsen somnade och vi fortsatte dricka vin...
 Kan lova att det kändes dagen efter... Jag låg HELA jäkla dagen på söndag.. Fy fasen. Kände där och då att jag aldrig hela mitt liv kommer dricka vin igen, speciellt när jag spydde i toan på söndag förmiddag... Jonas då? Nä han var inte dålig alls.. Han va ute och spelade golf... Golf ja.. Den jäkla sporten har han åter tagit tag i.. Men seriös, det tar ju för bövelen upp hela livet.. *mumlar högt*
Jag sov typ hela dagen och va arg på mej själv som druckit så mycket dagen innan.. Men det var ju trevligt då;-)
Framåt 17 vaknade jag till liv igen.... Men somnade vid 21 igen... Igår morse mådde jag som tur väl bra!
Alltså jag tror inte jag varit så här bakis sedan vi gifte oss.. Ska man skylla på något? Ja säkert på att man är så dum i huvudet som drack så mycket.. Har jag lärt mej något av det? Säkert inte, förmodligen kommer jag dricka vin i helgen igen;-) Japp, för sån är jag!

2 kommentarer:

 1. Det är hemskt att vara bakis!! Hur orkade man vara det varje helg förr i världen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fruktansvärt! Den ångesten över att ligga en hel dag.. Fy fan!

   Kram

   Radera

Tusen tack för din kommentar!