onsdag 27 januari 2016

När man tokfyndar!

Vår Önskaaffär här i byn ska tyvärr stänga... Supertrist verkligen... Vi behöver alla affärer vi kan här i vår lilla stad...
Men som sagt, nu ska den stänga och det ska in andra i den lokalen, så stendött i byn, det kommer det inte bli!;-)
Jag sprang in där igår en kort stund. Alltså det var så klart jätteurplockat och det har varit REA ganska länge och jag tror till och med att det var sista dagen som de hade öppet.. Jag skulle inte ha något särskilt utan gick in av ren nyfikenhet, men kom hem med både ny lampa och bestick!;-)
Gör sig så klart inte alls så bra på bilden som den är i verkligheten! Att fota i mörker med en mobilkamera, nja kvalitén blir väl så där! Men jag är verkligen toknöjd!
Gissa vad jag fick ge för denna herstal-lampa?! Ni kan inte tro det... 99 pix! Ha, nä jag tvekade inte särskilt länge innan jag råffade åt mej den! Speciellt när jag sedan såg vad den kostat från allra första början , innan alla rabatter hit och dit och höll på att sätta mitt eget saliv i strupen: 1999 kr... Förstår ni hur mycket jag tokfyndade och hur mycket jag tjänade! (Jo man tjänar pengar när man fyndar på detta sättet! Det har jag alltid sagt och kommer alltid att säga, även vad min bättre hälft säger. Han säger att man inte kan tjäna på något som man köper, speciellt inte impulsköp;-))
Nästan så jag skämdes när jag gick ut från affären med den i näven. Kändes nästan som ett rån mot dem...
Innan hade vi en svart lampa, en lampa som varit med från början i den här huset. Den köpte vi för snart 8 år sedan, så ja den har liksom gjort sitt på den platsen i alla fall! Gillar den, men den ger inget vidare sken... Det gör däremot den nya "takkronan" Ja, för det är verkligen en krona!
Som sagt, jag fyndade nya gafflar och knivar också... 15 stycken knivar och 15 gafflar för 136 kr... Det är något som ständigt försvinner i detta hem. Bestick... Jag fattar inte vart dem tar vägen? Kanske följer några med i soporna? Några råkar hamna i sandlådan och ja vad vet jag, några i kojan  kanske? Och bestick måste man ju ha!;-)
Jag fullkomligt tokälskar mej själv när jag tokfyndar så här! Ska bli spännande och höra vad min kära maken säger när han kommer hem!;-) (Om han nu ser det, han har en väldigt dålig syn när det kommer till förändringar i hemmet... *harlek*)

2 kommentarer:

  1. Det där är ju tjejlaget när den är som bäst, eller hur?!!! Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!