söndag 10 januari 2016

En vintrig helg!

 Nämen ojsan, så va det söndag igen. REDAN! Jösses va en helg kan gå fort...
Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Att kunna sluta klockan 12:00 på fredagar är som att nästan vara ledig en hel dag! Det är sååå underbart att komma hem tidigt på fredagar och få mysa till det med dom här korvarna, speciellt om dom är på bra humör...;-)
Och det var dom, trots att det inte ser ut som det på bilden. Vi spelade spel och för en gångs skull vann JAG över dem och då blev det sura miner kan jag lova;-)
 Det har vräkt ner snö över oss denna helgen! Så underbart vackert är det ute just nu! Vitt, vitt, vitt så långt ögat kan nå! Precis som det ska vara på vintern och alla vill vara ute, utan att man ska behöva SLÄNGA ut dem... *harkel*
 Aj lööv fredagskvällar! Mys och bara slö! Taco ville så klart kidsen ha! Ok, jag gav mej! Hacka löken fick Douglas göra och det sved givetvis i ögonen på honom! Men så bra, då kan man ju använda skidglasögonen som skydd!;-)
 På fredagskvällen slopade vi både telefoner, tv och paddor och tog en riktig spelkväll! Jag sopade mattan med familjen, medans jag gång på gång slog yatzy! Hade jag köpt en lott där och då, så hade jag nog skrapat fram storvinsten! Ja för sån tur hade jag!;-)
 Lördagen spenderades ute hos våra vänner Andreas och Victoria! De bjöd ut oss till sig och vi åkte fyrhjuling och snowrace! Såååå galet kul och ALLA var helnöjda, stor som liten!;-)
Alltid lite skräck att gå ut på isen... Man vet ju aldrig hur tjock den är.. Men ett par steg ut vågade vi! Och JA så klart ska man ha respekt för isar!!
Och JA, jag vet... Vi hade ingen hjälm på oss när vi åkte fyrhjuling... Dumt av oss, vi vet!
 Alldeles så där vackert och tyst där ute på isen! Eller nähä.. Med 6 skrikande ungar skulle vilken is som helst kunna spricka;-)
 Jag tror minsann att Douglas har fått en söt liten beundrarinna! Selma! Så jäkla söt! Ja lite kär i honom är hon nog allt!;-)
 Efter flera timmar kom vi in och vi blev bjudna på lunch! Supergod hamburgare! Mat smakar verkligen såååå mycket bättre när man varit ute en hel dag!
 Lite lagom trötta kom vi hem, åt och slappade lite! Sedan kom grannarna in på en spelkväll! Fabian däckade redan klockan 19:30.. Luften suger verkligen energi!
Åh som vi skrattade! Charader och kortspel! Så kul när alla kan vara med!
 Vi spelade till klockan 1 inatt! Kortspel är ju så grymt kul! Och speciellt när man har turen på sin sida, som jag även hade igår! Vann överlägset!;-)
Så kan man ju fråga sig själv, som jag ofta gör.. VARFÖR spelar man inte mer kort och sällskapspel? Det är ju sååååå kul ju! Får bli en bättring på det 2016!
Dagen idag har spenderats med städ och tvätt... Skitigt är bara förnamnet här hemma.. Känns liksom som om man aldrig kommer ifatt med varken tvätt, rens eller städ... Men en bit på väg kom vi i alla fall innan jag lessnade och tog mej en lång skön och svettig PW!
Klädde mej som jag brukar och har gjort i veckan. Bara det att det då varit -15 och inte 2+.. Så jo, jag var svettig när jag kom hem.. Kunde vrida ur linnet;-)
Ännu är inte helgen slut! Kidsen och Jonas är ute och bygger snögubbar och i mej kliar det fortfarande, trots PWn... Har massor av energi kvar, samtidigt som jag är trött men ändå rastlös.. Får nog gå ut och göra dem sällskap! Att leka i snön blir man aldrig för gamma för! Vi har i alla fall haft en härlig vintrig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!