tisdag 29 december 2015

Life is sååååå goood!

Alltså vänner... Jag är just nu en fruktansvärt dålig bloggerskan... Men seriöst. Att åka på skidsemester med 4 familjer, alltså 17 pers. Skidåkning från morgon till kväll, lite after ski, bad, massor av mat och dryck.. Jag hinner inte riktgt med.. Vi är ute från klockan 9:00 till sena eftermiddagen och kör skidor. Sedan bara umgås vi! Helt fantastiskt! Jag har sååå mycket underbara bilder att visa er! Ungarna är sååå grymt duktiga!!!
Men nu ligger jag här helt trött i sängen efter 6 timmars skidåkning, bastu, after ski, massor av god mat, musiktävling och god dryck och kärlek från underbara vänner och väntar på att John blund ska komma! Är så där härligt go och mör i både kropp och själ!
Avslutar detta inlägg med iallafall en bild... En bild som vi skrattade hysteriskt åt... Mina kära boys alltså... (Alltså min 4 pojkar...) Dom använder sig av min bh att lägga sina laddare så de ska veta vart de kommer ihåg VART dom ÄR...
Lovar att återkomma med mer bilder och texter imorgon!
Sov nu gott! De lovar jag att jag ska göra! Sova ända till klockan 7:30 när klockan ringer... Jo då.. Skidskola VARJE dag för barnen klockan 9:15! Löööövlie;) Inga som helst problem att lägga sig i tid när man är på skidsemester inte!;)
Kanske att jag ändå föredrar en skidsemester före solsemester? Om jag har blivit helt knäpp? Ja kanske? Men detta är helt underbart!❤️
(Vill ni, så finns jag på instagram under namnet appelblomman där jag uppdaterar lite oftare!!
Puss och god natt! Life is sååååå gooood!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!