tisdag 1 december 2015

Avslutning och nja....

Det närmar sig slutet av den här terminen! Avslutningar lite här och där! En gnutta skönt kan jag tycka... Jag vet att jag tycker det är lika skönt när alla aktiviteter åter drar igång igen i början av nästa år.... Men just nu tycker jag det ska bli så extremt skönt att bara åka och hämta upp kidsen på förskolan och fritids och sedan bara åka hem och göra precis vad vi vill, utan att stressa ihjäl oss lite så där halvt! Slippa planera! Jo så klart måste vi ändå planera. Men inte sån där planering som vi haft den här terminen.. Det har varit lite kämpigt, speciellt på tisdagar när alla 3 kottarna haft aktiviteter samtidigt när man ska köra och hämta lite här och där...
Så som sagt, det ska bli skönt med lite lugn och ro nu i ett par veckor, utan aktiviteter!
Fabian fullkomligt älskar sin gympa! Tisdagar är hans favoritdag, för då får han gå på gympa!
Så mycket härliga barn och så många duktiga ledare! All kred till er som ställer upp och lär våra barn att älska gympa!
Ha ha, vi skrattade gott åt vår lilla osmidiga 5-åring! Han är ungefär lika smidig som ett kylskåp, precis samma kroppskoll som sin far! Ha ha!
Han är som en jätte bland de andra barnen, nästan ett huvud längre! Han är en stor gosse, vår lilla minsta älskade sockerärta!
Han spexade och for runt, älskade att få visa upp vad de lärt sig under höst terminen! *harkel* Undra just vart han ärvt detta med att synas och höras? Ja, nej jag nämner inga namn;-)
Enligt Jonas var det inga som helst problem att få upp killarna imorse... Julkalendern stod på dagens stora happening!
När jag frågade vad de tyckte blev svaret lite blandat... Alfred och Fabian tyckte den verkade superbra, medans Douglas tyckte så där...
Så ikväll kollade vi på den igen jag och Alfred... Han lyssnade och tyckte den var sååå intressant och jag tyckte NJA.... Men så brukar jag ofta tycka i början av varje år och julkalender! Vi får ge den ett par avsnitt innan vi sågar den helt! Jag tror nog at den kommer bli jättebra! För jag älskar det "vanliga" programmet Historiäterna!
Vad tyckte ni?

1 kommentar:

  1. Nu måste du flytta bloggen! Jag försöker kommentera gång på gång men sidan laddar om och kastar ut mig hela tiden!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!