söndag 27 december 2015

En jul att minnas!

Så har både julafton, juldagen och annandagen varit hos oss!
En härlig jul att minnas! En jul utan varken kyla eller snö, men med massor av kärlek, paket, mat och mys med familjen!
Onsdagen, alltså dagen för julafton spenderade vi ute hos mamma! En tradition som vi haft i flera år! Jag, min brors familj, min mamma och min pappa och förstås vi!;)
De spelades bingo, åt och dracks! Alltså detta med bingo.. Va sjutton, man vinner ju för sjutton inget...
Julafton!! Alltså när barnen vaknar och de upptäcker att de fått en klapp utanför dörren! Såååå mysigt, när de kryper ner i vår säng och öppnar dem!
Min fina familj! Älskar detta foto! En förstoring på detta! De kommer bli grymt bra!
Vi var bjudna på julafton till min bror, Johanna, Elvis och Eddie!
Alltså maten! Herrrreguuud va vi åt! Såååå gott och sååå mycket! Jag åt till och med godis! Godis som jag inte ätit på 6 månader! Om det var gott? Skiter björnen i skogen?;)
Socker är tyvärr alltid gott...fan! Men nej nu får det inte bli mer...
Fina kusinligan!!❤️❤️❤️❤️❤️
Lyckan att få se i kidsens ögon när de får presenter är underbar! Men egentligen helt jäkla sjukt va mycket dom får.. Egentligen jäkligt bortskämda de där små liven...
Alltså.. Jag ska inte ens snacka om bortskämd... Jag fick fantastiska julklappar av min underbara make! Bland annat detta! Underbara underkläder, 2 underbara ringar, en kofta och en kavaj (som jag lovar visa sen!) Han kan min man, konsten att skämma bort sin fru❤️❤️❤️
Fredag, juldagen var vi bjudna hem till Jonas bror Krille! 
Vi gör så varje år, delar upp oss så vi är med alla och alla tar med sig lite mat! Perfekt, så slipper det hamna på bara en person!
Krille hade dukat så fint! Jag blev alldeles imponerad! Så här fint hade aldrig Jonas fixat det!;)
Och ännu mer mat... Alltså fy sjutton va vi har ätit under dessa dagar.. Känner mej som en julgris..
I väntan på att den förvirrade tomten som aldrig dök upp, spelades det spel! Jo för herreeeeguuud så upptrissade grabbarna var! Ja de fattar jag ju själv! Tänk att få klappar 2 dagar på raken! Underbart ju!;)
Elsa fick hoppa in som tomte och gjorde det kanonbra!;)
Ännu en dag med massor av fina klappar! Jädra skitungar till att vara bortskämda;)
Klockan 22 kom vi hem igår och började packa för vår resa!
Vi jobbar bäst så jag och min man! Med kniven mot strupen! Vi jobbar bäst under stress och helst ska vi packa och fixa bara en liten stund innan vi åker!
Klockan 7:00 imorse stod jag och dammsög innan vi styrde kosan mot Sälen! Ja för de är ju sjukt skönt att komma hem till ett rent hem, eller hur!?;)
Vi skulle inte möta upp våra vänner förrens klockan 8... Men 7:25 satt familjen Tajkon i bilen och tog en glidare runt byn för att invänta dom andra 3 familjerna!
Resan har gått så fantastisk bra! Mååååånga timmar i bilen, men knappt ett pip från dom! Det är både för och nackdelar med paddor, telefoner och filmer! I detta fallet bara positivt!;)
Att se en bit blå himmel! Ja när gjorde vi det sist? Kommer knappt ihåg? Men idag såg vi!!! 
Ett stopp med mat i Äppelbo och jag tror att denna bjässe till julbock har min fasters man byggt och klätt! Coolt!!
Vi gled in i Yttermalung där jag är uppväxt! Visade vart jag växt upp och så även vart jag gått i skola i 6 år!
Jag tror jag börjar bli gammal! Jo för jag börjar tycka det är ganska roligt att få visa upp sina rötter för sina allra bästa vänner som jag gjorde idag! I den här skolan har jag gått i 6 år!;) *stolt*
Ett stopp till innan vi kom fram till vår stuga! Hyra skidor! Åh så bra de blir och åh så ont i fötterna vi kommer att ha...;)
Vi har ätit, installerat oss, druckit vin och myst! Vi bor precis mitt i backen i Lindvallen! Snökanonerna sprutar i skrivande stund på för fullt och termometern visar -12 grader! Hela huset sover utom jag, som kände abstinensen efter att få blogga!;)
Lovar att visa mer härifrån! Men nu är det dax att rulla i säng! Imorgon blir det skidor för hela slanten och jag är skitnervös och nojjig att någon av oss kommer ramla och bryta något ben... Herreguuud, jag börjar på allvar bli en riktig kärring... *suck*
Den här underbara julen tar jag med mej i mitt hjärta! En fantastisk fin och lugn jul, precis som det ska vara!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!