tisdag 8 december 2015

Vad är det som händer?

Åter har det gått en vecka sedan jag bloggade... En HEL vecka... Vad är det som händer undrar ni? Ja det undrar jag med? Håller Äppelblomman på att avvecklas? NEJ, absolut inte... Men ibland blir det bara så ibland... Livet liksom kom imellan.. Eller alltså det gör det ju hela tiden, men jag har inte ens orkat ta fram datorn och satt mej och blogga.. Orkar inte.
Inte konstigt att man inte orkar med något. Detta väder kan ju få varje liten själ här uppe i norden att gå i ide och aldrig mer vilja vakna upp... På riktigt, jag känner mej helt deppig, men jag är på väg upp.. Jag ser fram imot jul och ledighet! Jag ser fram imot god mat, mys med familjen och semester i Sälen med underbara vänner!!
Jag har sovit fruktansvärt kasst de sista nätterna, haft konstiga drömmar och tyckt att klockan 3:00 varit morgon och dags för mej att gå upp.. Jag har vägrat och legat kvar och halvslumrat fram till min klocka ringt. Haft mardrömmar för att jag inte bloggat. Inte i den bemärkelsen att jag varit tvungen, utan att jag så gärna velat bloggat, men att det har låst sig i mitt skrivande. Ingen är väl intresserad av mina ord och mitt liv.... Fast det är ni va? Lite så? ;-) *fniss*
Så blir det ibland och jag önskar ett par timmar extra varje dag på dygnet, framförallt LJUSA timmar... Då skulle jag nog få en liten dos energi, den energin som just nu inte finns hos mej...
Vad vi gjort den här veckan som ni inte hört ett endaste pip från mej?
Det har varit ganska lugnt, lugn och ro är precis vad jag behöver nu! Inte bara jag, utan hela familjen! Eller ja i alla fall lugn och ro i den bemärkelsen att det inte varit hysteriskt;-)
Fredagskvällen spenderades hos våra kära vänner Hanna och Affe! De bjussade på fantastiskt god mat och dryck! Massor av prat och kärlek!
Ni måste få receptet på de små minpizzorna! Gudomligt goda som förrätt eller som tilltugg till bubblet!
Vi är inte så lika kan jag tycka? Men minst en gång varje vecka när vi hämtar våra kids, så tar antingen barnen (våra egna eller deras kompisar), pedagoger och lärare fel på oss 2... Det händer sååå ofta! Sååå kul!;-)
Hmm... Han som säger att han inte sitter med mobilen så ofta... Nej då, det är ju bara jag som gör.. Vi är förmodligen samma kålsupar bägge 2...
Lördagen spenderades vääääldigt lugnt... Tror jag? Ja i alla fall på förmiddagen! Eller nej förresten, jag var ju på ett homeparty!;-)
Jonas gjorde sig klar för en hemlig herrmiddag.. Alltid lika kul när han ska gå på dessa middagar och han ska knyta slipsen. Jag skrattar så jag pinkar nej mej när han står där med youtube som lärare;-)
På lördag morgon fick Jonas ett samtal, en frågan om vi ville ha 6 biljetter till HV matchen på kvällen!
Så klart vi ville och grabbarna blev superglad! Så vi tog med oss våra härliga vänner Jouline, Henke, Wilmer och Melker också!
Kommer knappt ihåg om Fabian varit på någon match tidigare eller ej? Men han satt helt knäpptyst med munnen full av godis och var helt betagen av allt som hände på den stora planen!
Det var en sen match. Klockan 21 var matchen slut och vi bestämde oss för att käka kvällsmat då på Mc Donald! Lyckliga barn som fick käka kvällsmat mitt i natta!
Söndag stormade HELLLLA jäkla dagen.. Denna storm och regn gör oss tokiga.. Kan ju för sjutton inte ens gå ut och ta en nypa luft för att vara livrädda för att få ett träd i huvudet eller nått.... BLÄÄ!
Så vi drog ut till min mamma och julpysslade lite med grabbarna! Alla utom pysselAlfred... Han valde att leka med en kompis istället!
Gamla tidningar kan man göra mycket med, tex göra ett fint kort till mej.. Douglas är så jäkla rolig! *skrattar så jag kissar ner mej*
Fika och mys! Känna lite julstämning, även om det absolut inte känns så när man tittar ut.. *suck*
Det här med att ha tungan rätt i mun... Jag tror det ligger i släkten... Kolla in både Douglas och Elvis!;-)
Så åkte vi hem från skogen.. Ja hon bor en mil rakt ut i skogen... Jag lovar, jag var inte så kaxig när jag körde och träden hängde ut på vägen...
 Änglavakt! Ibland har man det, faktiskt! Ja för jag stannade här och tog detta kortet. Körde lite sakta förbi trädet när 2 irrande rådjur hoppade över vägen bara ett par meter från bilden. Hade jag inte stannat där och fotat, hade de där 2 rådjuren förmodligen hoppat rakt in i bilen...
I går var det luciafirande! Min minsta lilla stjärnas sista luciafirande på förskolan! Nu har vi firat klart där, sista året som vi har barn som går på förskolan.. Känns galet konstigt måste jag medge....
Han ha, ja det var de enda kortet som blev ganska "normalt";-)
En suuuuperlycklig 5 -åring här hemma! Han har tappat sin allra första tand helt själv, på förskolan när han käkade frukt! Framtanden uppe har han ju dragit ut hos tandläkaren för flera år sedan efter en fallolycka,,,,
Ikväll har jag och Fabian hängt på Alfreds thaiboxning! Så jag passade på att börja blogga där, men hann inte med...
Det är väl det som är problemet, att det ibland kan ta lite längre tid att blogga än vad jag har...
Men jag lovar, jag kommer ALDRIG att sluta blogga... Aldrig, trots att jag haft en liten downperiod nu, så kommer jag nog skriva så fingrarna glöder framöver!! Mej blir ni inte av med så lätt;-)
För NEJ, jag vill verkligen INTE sluta blogga... Den här lilla bloggen är ju trots allt som mitt fjärde lilla barn, min allra minsta lilla bebis som bara JAG ska sköta om! Som jag ska ge kärlek till och ta hand och ge massor av ord och bilder från!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!