onsdag 27 maj 2015

När tiden springer ifrån en...

Alltså jag önskar faktiskt att dygnet hade mer än 24 timmar... Just nu känns det som om tiden bara springer ifrån mej hur jag än må försöka vrida, vända och planera den..
Det känns som om jag ständigt försöker jaga den, stressa ifatt den. Men inte sjutton hjälper det och hur mycket jag än må vilja ha mer än 24 timmar på dygnet så vet jag att det ju aldrig kommer att hända...;)
(Ja kolla bara min hemska utväxt i håret, hemsk är den.. Har inte ens hunnit färgat håret...)
Jobba, hem, hänga tvätt, sätta på en ny tvätt, stekte pannkakor och inväntade världens bästa farmor som kom hit och var barnvakt och så slängde vi oss i bilen, jag, Jonas och Douglas och fräste till stan efter 17... (Jobbar 7-16)
Det är en stor dag här på fredag! Alfred fyller 7 år och så klart måste det inhandlas presenter! Varför vara ute i god tid liksom?;)
Paket inhandlades och samtidigt fick vi lite ensamtid med bara Douglas! Hur ofta händer det? Nä, tyvärr allt för sällan..:(
Vi hann springa i lite affärer och så käkade vi kvällsmat ihop, bara vi tre!❤️❤️❤️
Jag käkade typ världens dyraste räksallad.... 99 pickadoller för denna.. Om den var värd pengarna? Absolut inte, men jag hade ju trevligt sällskap!;)
Vi landade hemma vid 20, natta kidsen och så slängde jag av mej alla kläderna och hoppade upp på Mr Dick och körde en mil! Svettigt värre och sååå skönt! Nej, jag var så klart inte naken, jag bytte alltså om till träningskläder... Herreguuuud, den synen på mej naken i full fart på Mr Dick med tuttarnas hängandes och slängandes som slår på magen... Gud jag dör, vilken syn;)
Morgonpromenaden idag blev inte av... Somnade inte förrens 23:30 igår och så har stackars Fabian legat och hostat så vi har sovit pruttdåligt inatt.. Så man får inte vara dum bara för att man måste envist ut på morgonpromenaden.. Sömnen kommer faktiskt först!
Så därför fick jag lov att köra skiten lite ur mej nu ikväll, köra bort lite fett och stress...
Jo jag har bestämt mej nu att köra minst en aktivitet om dagen och har jag bestämt mej så ska jag oxå genomföra det!;)
Ikväll sket jag i mitt favoprogram och kröp ner i sängen! Telefonen skall läggas bort och jag ska INTE ligga och kolla på den ikväll, utan sova.. Snacka om att vara beroende av den fan.... Jo för det är jag, beroende av min telefon...
Jag ska somna till dofterna av hägg! Köpte 2 små söta vaser i stan som pryder våra nattygsbord och så tog jag in ett par kvistar hägg! Det sägs att den bästa och vackraste tiden är mellan hägg och syren och jag kan bara hålla med om det, synd bara att det är svinkallt ute... Är det meningen att man ska frysa röven av sig i slutet av maj månad? NEJ!!!:(
Det är svårt att sova när man känner en sån där inre stress och jag önskade såååå mycket att jag vore en trött människa på kvällarna som somnade vid 22, men icke..
Jag önskade såååå mycket att jag kunde hitta lite mer tid här och där och inte stressa ihjäl mej och dessutom ha mer tid att blogga! Bara sitta ner och skriva, fixa med bilder och dela med mej av mina tankar och ord...Men ja, den tiden kommer väl sen kan jag tro och hoppas!;)
Natti natt!❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!