torsdag 7 maj 2015

Like a star!!

Jiiiihooo!! Sitter här och är full av lyckoendorfiner!
Ikväll har jag varit i grannbyn Vaggeryd och gått mannekäng på den bästa klädbutiken People!!
Massor av härliga tjejer, supersnygga kläder, vin, goda snittar och massor av fnitter!!
Detta härliga gäng gick! Vi är numera ett ganska rutinerat gäng som har gått på dessa härliga modevisningar i flera år!!
Like a star, ja precis så känner jag mej där jag går i gången mellan all härlig publik, har på mej supersnygga kläder och har allas blickar på mej!!
Det togs massor av kort och jag lovar att visa dom en annan dag!!!
Men nu ska jag umgås lite med min käre make! Känner för tillfället att vi bara går om varann nu... Är den ena inte iväg så är den andra det och de är ett evigt pusslande... De är väl så livet är kan jag tro, men ibland önskar jag faktiskt att det fanns ännu lite mer tid på dygnet så man kunde hinna/få träffa sina grabbar lite mer!❤️
Ha ha, vi gjorde en sån sjukt rolig grej! I ett av mina klädbyten kom vi på att göra något roligt och bara för att jag typ jämt bloggar, instagrammar och fotar allt och alla. Så tog jag med mej telefonen och tog massor av selfis! Lovar att de skrattades gott åt mej!;)
Nä nu ska jag slänga upp mina fötter i soffan! Känner mej en gnutta sliten, men såååå lycklig!
Imorse kl 6:20 hämtade min kollega Andreas upp mej och sedan har vi både varit i Trollhättan, Göteborg, Borås och Jönköping innan jag slutligen hamnade på modevisningen och fick leka mannekäng!;)
Så ja, imorgon ska de bli grymt skönt med fredag! Veckans bästa dag!!!!;)

2 kommentarer:

  1. Haha! Det syns att du trivs i rampljuset!! :-D
    Ha en skön helg!

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Kul grej att få vara med om! Jobbigt det där när man känner att tiden inte riktigt räcker till... Jag kan gå bananas när det blir så, då gäller det att ta det där djupa andetaget och sväva ovanför en stund och få perspektiv på vad man sysslar med och vad man kan välja bort (för en tid i alla fall...). Sköt om dig!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!