fredag 15 maj 2015

Lugnet..

Prinsen på ärten!!!!
Våra dagar här! Ja det är banne mej livet! Livet själv för både kropp och själ! Vi bara är och kottarna efterfrågar inga kompisar. De hänger med varandra och leker! Ja alltså så klart är dom i luven på varandra 17 gånger per dag. Men det spelar ju ingen roll vart i världen vi skulle befinna oss så skulle dom ändå vara osams.... Det är väl det som kallas syskonkärlek kan jag tro!;-)
 Vädret igår var underbart, likaså idag! Vi hängde i solen och solade! Grabbarna tog av sig kläderna och sög i sig varje liten stråle och låg i lä och myste! Att dom 2 minuter efter att bilden togs, slogs så hårtussarna rykte, ja det är väl också livet på ett sätt;-)
 Den här årstiden är ju bara sååå underbar! Syrenerna blommar snart här nere, ett par dagar bort sedan kan vi gå och dofta på de underbara blommorna!
 Med tungan rätt i mun!! Ha ha, ja jösses va dom liknar sin far;-) *skrattar högt*
 De håller på med de årliga projektet, bygga koja/kiosk! De hamrar och spikar och jag ser fram imot deras klara mästerverk!
 Igår körde vi trädgårdsdag! Tänk att det kan vara så mycket roligare att fixa här i stugan än hemma? Jo men så är det! Och bra blev det!
Att få hjälpa till och ta upp gräs! Jo då, det är kul. Men att få åka i kärran är nog ändå det roligaste!
 Som sagt, vi bara är! Livet, det kära livet och vi njuter VARJE minut här! Tar vara på vår ledighet tillsammans! Fy fasen va jag älskar det här!
Igår kvällst doppade jag mina fötter för första gången i havet! Om det var varmt? Nä, det var som att doppa fötterna i en isvak... Shit va kallt det var!
Ungarna och Jonas säger att de ska bada innan vi åker härifrån.. Så ja, han får nog se fram imot vab till veckan i så fall... För mer än 10 grader kan det inte ha varit... Men det är ju alltid en tävling varje år, vem som badat först! Ja ja, där kan jag gärna förlora, för jag tänker INTE frysa ihjäl;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!