söndag 17 maj 2015

Att ha gjort lite blandade saker!

Lata dagar här, men lite har vi i alla fall rört på oss! Lite promenader, löpning och styrketräning! Det är fantastiskt roligt att träna tillsammans, vilket vi inte kunnat gjort på så många år... Men nu är kidsen så stora att de kan vara med på plats medans vi springer och sedan tränar en liten sväng när vi kommer i mål!
 I lördags sprang vi en runda... Ynka 3 km, men jädrar i min låda va tungt det var. Men såååå härligt efteråt!
Och efter lite motion, blev det dusch och uppfräschning och så brummade vi bort till våra vänner Jennie och Ola som har sin stuga en bit bort från oss!
De bjussade på mat och dryck och JA vinglasen satt som en smäck... En stor smäck om jag ska vara ärlig.. Det rann ner VÄLDIGT mycket och jag mådde som jag förtjänade igår... Att jag aldrig lär mej;-)
 Med solen i ögonen satt vi ute och myste, pratade och väntade på att bli serverad mat!
 Grillat! Guuuud så gott! Allt blir så mycket enklare när solen är framme! Så kravlöst, så härligt! Såå gott!
 Sådan mor sådan son! Jag njuter så länge jag kan av att Douglas vill vara med på en selfie med sin mamma! Ja för snart kanske det är pinsamt, ja iallafall ett par år framåt, så jo nog njuter jag allt!;-)
 Ola och Fabbe tar sig en liten krampause!!;-)
 Jordgubbar, grädde och glas! Alltså såååå sjukt gott!
Självklart en gruppselfie! Jonas var förståndig och skålade i kaffe! Tänk om jag också hade varit lika förståndig;-)
Sååå trevligt vi hade! Pratade, pratade och pratade ännu mer in på småtimmarna innan det var dags för oss att bära in de sovande kidsen i taxin och åka hem till vårt!
Tuuusen tack för en underbar kväll och åter tuuuusen tack för alla kläder vi får ärva från er!! Guld värld med 3 kids som växer så det knakar!
Dagen efter mådde jag som sagt som jag förtjänade... Jag vet av erfarenhet att det INTE hjälper att ligga kvar i sängen. Så upp och äta frukost och ut på en långpromenad!
Vi skulle gå och hämta bilen som vi lämnat hos våra vänner dagen innan.. För att inte gå på den stora lite mer trafikerade vägen pga av att kidsen cyklade, tog vi lite genvägar hit och dit..
Jag var arg som ett bi för at vi inte riktigt visste vart vi var.. Men som lugnet själv som Jonas är, sa han: -Men snälla Karolin, vi kan INTE gå vilse i Mellbystrand! Och nej det gjorde vi inte heller! Vi kom fram till slut!;-)
 Lunchen blev pizza och JA det satt som en smäck! Sååå gott! Sedan hem och vila lite middag, sedan var jag i mitt rätta sinne igen! Tänk va lite mat, sömn och frisk luft kan göra susen för en seg dag, dagen efter!;-)
 Igår kväll hade vi spelkväll! Monopol och kortspel! Att som jag älskar att vara här! Vi hänger och umgås på ett helt annat sätt här nere, vilket är knäppt egentligen. Att vi ska behöva åka 17 mil hemifrån för att hitta lugnet själv? Fast det är väl kanske det som är tjusningen kan jag tänka!
Ute stormar det, ja man får hålla i hatten om man ska ut.. Inatt har jag sovit oroligt, vaknat varje timme och trott att något träd skulle blåsa igenom fönstret...
Långfrukost och mys framför TV:n! Sån som vi inte heller gör hemma!;-)
Allt har sitt slut... 4 underbara dagar på vårt älskade smultronställe och idag är det dags att plocka ihop våra saker igen och åka hem till den vanliga vardagen igen...
INGEN i familjen vill detta... -Snälla, vi kan väl stanna ett par dagar till?, säger kidsen.. Ja om vi ändå kunde det...
Men vi siktar på att åka ner hit om ett par veckor, även om det då "bara" gäller en helt "vanlig" helg.. Sedan kommer vi att hänga här både på midsommar och hela semestern! Om jag längtar? JAAA!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!