tisdag 17 juni 2014

Lika som bär!

Alltså det är verkligen såååå kul att kolla igenom gamla kort och se likheterna i släkten. Douglas är ju en ren och skär kopia av sin far. Alfred han börjar nog bli mer och mer lik Jonas, men var från början ganska så lik mej... Attans oxå... *mummel* Varför kan ingen vara lik mej för?
Fabian, ja han har varit lik brevbäraren hela livet;-) Nä då, så klart inte. Han har varit lik min bror hela livet och JA kolla in likheterna, helt sjukt!
 Hade Fabian inte haft solen i ögonen så hade likheterna framhävt ännu mera... Visst är det häftigt att likheterna kommer fram så tydligt. Ja så extra tydligt med tanke på att jag och min bror inte är ett dugg lik varandra, inte ett dugg och har aldrig varit för han, ja alltså min bror har oxå alltid varit lik brevbäraren...;-)
Här är det oxå 2 som är otäckt lik varandra.. Jonas och hans pappa. Ja helt galet va lika dom är. Lika som bär!! Och jag kan se Douglas i både Jonas och Frank!
Men kolla in den här bilden. På den vänstra bilden är det Jonas farfar och JA dom 2 är verkligen lika som bär oxå! Så man ser vart både Jonas pappa och Jonas har fått sitt utseende ifrån! *viskar tyst som faaan* Nu är ju Jonas farfar en liten smula smalare i ansiktet än Jonas, men å andra sidan så fanns det kanske inte så mycket att äta då som nu...;-) *hehehe*
Douglas kan ju bara kolla på gamla kort på både på sin pappa, farfar och gammelfarfar så kommer han ju veta exakt hur han kommer att se ut som si så där 25 år;-)
Själv är jag lik min mamma sägs det... Och Anna Book... Ajj säj no more...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!