onsdag 11 juni 2014

Fucking dag och fuck cancer!

En sån där dag då jag varit eldig i mitt humör.. Jag har svängt upp och ner som ett aprilväder och jag har känt mej som en bitterfitta... En fucking dag...
Bittrig över jobbet, och fittig för att tant röd är på ingående och gör mej som ett monster... Ja men oj oj vilken kombination. Men jag har lyckats hålla mej och har inte skällt ut någon liten jävla stackare iallafall och det ska jag ha kredit för! Ja för ibland vill man bara be vissa människor på denna runda jord att fara och flyga, speciellt människor som bryr sig om sånt dom absolut inte behöver bry sig om.. Alltså jag undrar fan hur folk är funtade? HUR? Hur kan man bry sig så mycket om andra hela tiden? Bryr sig så mycket om hur jag och min familj ska lösa vissa saker.. Ja men herregud, skaffa dej ett liv för fan!! Ja jag är IRRITERAD och jag önskade att jag kunde spy det i just deras ansikte. Men nä, jag höll tillbaka, men en dag, ja en dag då ska dom få höra!!!!
Men så kommer Jonas hem ikväll och hade köpt en underbar present till oss! Japp ett till sig själv och ett till mej och de där humöret försvann på en gång!
 Presenten var ett armband med FUCK CANCER! Jag älskar det, älskar! Så nu är jag en lycklig ägare av just ett sådant armband! Vill du ha ett eget armband eller kanske köpa en present till någon som du tycker om? Klicka HÄR så kommer du till shoppen hos ung cancer!
Alltså just detta armband fick mitt humör att försvinna direkt och tankarna började så klart att sväva iväg.
Va fan, här sitter jag och klagar över människor som är asjobbiga och bryr sig (läs rotar i andras liv) och så är det andra som har det fruktansvärt skitjobbigt med den här äckelsjukdomen som drabbar så många.. Så många som kämpar för sina liv just nu, ung som gammal... Den här äckliga sjukdomen som vi alla, på ett eller annat sätt får känna på någon gång under våra liv.... Någon i våran närhet som blir/har/är/varit drabbad av cancerjäveln, låt oss besegra cancern ihop, hjälp oss att hjälpa! Många bäckar små!!
(Och om ni undrar så är det min arm till vänster och Jonas till höger.. Ja jag tänkte bara ifall att ni funderade på VEM som hade den hårigaste armen? Japp de stämmer, jag har mer armhår än min käre make och JA han är mycket brunare än mej, trots att jag ständigt är en pressare när solen skiner och han ligger helst i skuggan.. Ja livet är orättvist;-) Ja alltså inte orättvist på det viset, men ja ni hajjar! Och nu ser jag ju det.. Tror i och för sig inte att Jonas målar sina naglar röda heller för den delen, men ja man vet ju aldrig;-))
FUCK CANCER!!!!!
Se så, gör en god gärning ikväll! Klicka HÄR och stöd ung cancer!!

1 kommentar:

  1. Hej jag läser din blogg för första gången idag och fick tips av en kompid. En bra blogg tycker jag. Men vad jag reagerade på var att du klankar ju själv ner andra människor och hur dom är är du bättre själv nör du gör det? ?? Tycker inte man skriver och klankar ner varje vecka synd på en så bra tjej som du vrrkar vara. Så tänk dig för jag är så himla irriterad på vissa ibland men håller för mig själv. Skulle aldrig skrica så människor måste ju få fråga utan att få ner klankning här direkt eller??? Tror du att folk vill läsa det och framför allt fortsätta läsa. Skriv om bra saker istället för du är ju ej bättre själv när du gör så. Jag kommer fortsätta läsa din blog. En fundersam tjej norrifrån

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!