onsdag 24 juli 2013

Två stjärnor i mitt hus!

Har nyss haft besök av två stjärnor, nämligen underbara Johanna och Mona! Hjärtat hoppade ett extra slag när Mona klev in i mitt kök! (Hennes blogg hittar ni HÄR) Jag kände mej lite som en stalker. Ja för ni fattar hon är en storbloggare med 80 000 läsare om dagen! Fatta va häftigt och hon har varit hemma hos mej, i mitt hem! Ja jag är fanimej mallig för det;-)
Dessa snygga kvinnor gjorde precis min dag och vi satt och babblade en massa!
Och underbara Johanna, lika snygg och fräsch som alltid! Ja jag känner mej alltid som en soppåse när jag står bredvid henne... Galet vilken snygg kvinna!
En jäkla tur att dom är så snygga, ja för ni ser hur jag ser ut... Herreguuud, hur kan man gå upp så mycket på bara 2 veckor?!!! Dessutom ser det ut som jag kletat i ett kilo smör i håret och har 2 nummer försmå kläder, med världens fulaste frisyr... Men ja det är ju en annan historia... Drack nog liiite för mycket bubbel igår, så där av ser jag nog lite sliten ut oxå;-) 
Herreguuud, jag får panik... Bara 6 veckor kvar till bröllopet och jag ser ut som en rund badboll... Nu måste jag ta tag i detta! NU! Inte blir badbollen mindre genom att fika, som vi gjorde nyss där en stor god munk försvann  ner i mitt stora gap!!!!
Annars då? Jo tack... Dött här i byn och en lååång och stor mask av oro kryper omkring i min kropp... Gud va tråkigt det är att vara hemma på semestern, boooring!
Imorgon ska jag och Jonas ut på ett litet äventyr, bara han och jag över natten! Gud va härligt! Så det här med att ta tag i vikten och livet får jag väl ta tag i nästa vecka då.... *trallalala*
Lite rajtantajtan med sin blivande man är ju aldrig fel! Eller jo förresten det är det visst... Hur lägligt kom inte tant röd nu då... Och Jonas har världens största ryggskott... Jo-då-så-att-e *suuuck*... Ligga får vi väl göra någon annan gång, typ på bröllopsnatten;-)

5 kommentarer:

  1. Sluta vara så självkritisk, jag ser TRE fina stjärnor på den där bilden :)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Du är jättefin!!! Sååå himla kul att få så celebert besök =) Monas blogg läser jag och hon är ju bara sååå härlig! Johanna antar jag att du känner sedan innan för det är väl den Johanna som brukar fixa kläder till dina Plain Vanilla-kvällar eller? Är hon från byn från början eller hur känner ni varann? Lite nyfiken får man ju allt vara när det kommit "kändisar" hem till dig =) Ha en fortsatt bra semester. Börjar också jobba v.32. Liiite jobbigt. Säger som du, inte för att man inte gillar jobbet, utan för att det är så attans skönt att vara ledig. Kram!

    SvaraRadera
  3. haha, skönt du kan vara självironisk över tant röd och ryggskott iaf. Det är så jävla typiskt, kunde varit jag och min man. Alltid när man har höga förväntningar på att få till det, så händer nåt :)
    Kram på dig, och du, du är snygg som du är, punkt!
    MEN! Jag förstår ändå hur det är att inte vara nöjd med sig själv. Det har jag inte varit på 7 år.

    SvaraRadera
  4. Ameh, jag skrev ju en kommentar här för flera dagar sen...via mobilen. BajsiPhone!

    Jo, det jag skulle säg var att det var jättekul att träffa dig, trots att vi klampade in mitt i fikat/lunchen. Trist att jag jag var tvungen att dra bara.

    ...och du är skitsnygg.

    SvaraRadera
  5. Titta, ni blev jag så jävla stressad att jag glömde att tacka för fin kommentar!

    Tack!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!