måndag 29 juli 2013

Jag hittade mina favorit jeans...

Vi håller på att rensa här hemma och mitt bland all bråte hittade jag mina gamla favorit jeans! Jag köpte dom för 7 år sedan och sedan dess har jag både växt i och ur dem i omgångar!
Sist jag hade dem var precis innan jag började min viktresa och då var dom nästan för små!
Idag sitter dom så här! Dom hänger och är till och med för stora med ett par byxor under och den känslan mina vänner, den känslan är galet jäkla underbar!!
Jag kommer att ha dem kvar i min garderob. Ta fram dem när jag känner mej tjock för att sedan inse att jag kanske inte är så tjock som jag själv tror att jag är ibland...
Det här med vikten ja... Har inte vågat ställa mej på vågen eller mätt mej.. Nej för jag vet att jag skulle bli sååå besviken.. Ja för jag har verkligen unnat mej i allt denna semestern, verkligen ALLT, men nu jäklar är jag på G igen!
Jag har lovat mej själv att dessa jeans aldrig mer ska kunna sitta på igen, ALDRIG mer...
Motionen under den här semestern har väl kanske inte varit särskilt bra... Lite vardagsmotion, men nu jäklar ska jag åter försöka hitta tillbaka till den och försöka forma kroppen lite mer fit till bröllopet! (Helvete!! Bara 4 veckor kvar, så jaa jag kommer att få ligga i hårt om jag vill få den lika fit som jag vill ha den;-))
Ännu ett tips till er som vill gå ner i vikt och vill stanna där... Spara ett eller flera av era favvo kläder. Ta fram dem lite då och då så kommer ni märka skillnaden även fast skillnaden inte kanske är så stor på vågen! Före och efterkort är oxå bra, det sporrar jag lovar! (För er som inte sett mina före och efterkort, klicka HÄR!)

3 kommentarer:

  1. Som jag skrev i ett inlägg häromdagen... gå ner är ganska lätt, men att hålla den nya vikten är ett helvete! Helst om det kommer en semester i vägen..
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är så sjukt bra vilken resa du har gjort. Ja och fortfarande gör för den delen.
    Inspirerande minst sagt!! :)
    Kraaaam

    SvaraRadera
  3. Så bra du är!! /från en som bytt blogg

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!