onsdag 31 juli 2013

Gästinlägg: I betraktarens öga!

 • Idag är det min tur att gästblogga här hos Äppelblomman/Karolin/Karro/Lina, kärt barn har många namn. För självklart sa jag JA när min fina vän frågade mig.
  För mig är hon Karro det är så jag kallar min vän, det är det hon är för mig. Ibland kan jag tänka att man är det som man är i betraktarens öga. Det är ju i andras ögon man är det andra ser en som. Att gå djupare in i det kan bli en väldigt djupt så det väljer jag nog att inte göra. I alla fall utelämnar jag mig själv här för en stund. Jag väljer istället att ge er lite av min bild av henne.
  På Karros möhippa gav jag henne min gamla jobbar t-shirt från Tecknit, som personlig sak. Tecknit var den plats där jag träffade Karro för första gången för snart 13 år sedan. Ett glatt och vänligt leende och snälla, kontaktsökande ögon. Jag gillade den där yviga, pratglada och ibland högljudda tjejen direkt. Jag tror det är en av hennes starka egenskaper, att hon liksom på något vis drar till sig människor. Hennes sociala förmåga är nog en av de största som jag träffat i mitt liv. Det är så enkelt att vara med Karro. Med åren har vänskapen växt och de vänliga orden och snälla ögonen är fortfarande ett signum för min vän. Hon är ganska osvensk på det viset. Hon gläds, peppar och ger komplimanger, alltid!!! Hon ger så mycket. Jag är ganska hårdhudad när det kommer till vänskap, livets hårda skola har format mig och när jag först träffade Karro var jag verkligen på min botten. Med åren har jag släppt mina spärrar och med henne vågar och kan jag vara precis så som jag vill vara. Det betyder oerhört mycket för mig. Jag känner att jag kan lita på henne, och för mig betyder det så oerhört mycket. Genom andras positiva sidor kan man bli en bättre människa och jag har blivit smittad av henne att visa min uppskattning och ge komplimanger till andra, bara det är ju bra! Genom Karro har jag även lärt känna några andra underbara vänner, ni vet vem ni är och oj oj vad glad jag är för det.Vad vore livet utan er?! Det här är alltså min bild av Karro. Ur mina betraktande ögon. Jag avslutar detta med samma ord som jag avslutade mitt lilla tal på möhippan med. Du gör mig Alltid glad!

5 kommentarer:

 1. Vilken fin kärleksförklaring till en vän lite klump-i-halsen-varning. :)

  SvaraRadera
 2. Så fint skrivet. Härligt med sådan vänskap.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart att ha en så fin vän! Fint skrivet!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!