onsdag 3 maj 2017

En helg för återhämtning!

 I fredags kväll hade kidsen disco på skolan och Douglas disco slutade klockan 21! När de var färdigt drog vi ner till smultronstället!
Älskar att åka bil på sena kvällar och nätter, lyssna på Karlavagnen och möta bara en och annan bilist! Sååå mysigt!
Skönt att vakna upp på plats och att ha hela lördagen där istället!
 Vi gjorde typ inte så mycket på lördagen... Gick promenader, andades, sov och så kollade vi på hockey... Spännande värre kan man säga att det var! Jonas satt där och kved;-) Men HV vann visst hela skiten! NEJ, jag är inte så intresserad, men glad för deras skull och vi fick ju skåla i bubbel, så jag var nöjd!;-)
 Att sitta på altanen, äta gott, ta ett glas vin och titta på den vackra kvällshimlen! Allt blir så mycket lättare där, så kravlöst och så mysigt!
Sova länge, sova mycket och bara vara! Perfekt återhämtning för vår familj! Det känns som om vi har spretat runt mest den här vinter. Alla har sina olika grejer och det känns som om det är sällan vi är allihopa, vilket gör lite ont i mitt familjehjärtan eftersom att jag har den där vallhunden inom mej som ständigt vill ha sin lilla familj bredvid mej...
 Att vakna upp till klarblå himmel på valborgsmässoafton! Vilken härlig dag! Alfred och Jonas hissade flaggan dagen till ära!
 Älskar att gå i skogen! Jag sprang och jag gick den här helgen! Så härligt!
Alla följer med ut! Vilket typ aldrig händer här hemma.. Allt blir som sagt så mycket lugnare och skönare där!
Åh nej, tro INTE att barnen INTE bråkade... Nej, nej, nej... De tjafsade konstant. Att de bara orkar? Att de aldrig kan få nog av att tetas, bråkas och slåss? Ja ja, den dagen kommer väl då de kan vara i samma rum utan att tjafsa!?;-)
 Att äta ute, att sitta ut i solen och ta ett glas bubbel, lyssna på musik och prata! Sååå mysigt!
 Så tog vi cyklarna och cyklade ner till havet en bit bort där majbrasan skulle äga rum! Så mycket folk och en sådan vacker kvällssol!
 Det var riktigt härligt och varmt där på stranden och ett fantastiskt ljus att fota i! Man blir ju glad ända in i själen bara man kollar på dessa kort!
 Att tjuvfota, åh det blir dom bästa fotona! Min fina man i kvällssolen!
 Massor av folk överallt! Och så började manskören att sjunga! Vackert!
 När vi cyklade hemåt började Fabian att trilskas... Som vanligt... Han och Jonas cyklade en väg och jag och Alfred cyklade en annan väg och hamnade nere vid "våran" strand! Jag såg i ögonvrån hur solen sakta sjönk ner i havet och det var ett magiskt ljus! Så himla vackert att det väcker varje cell i kroppen till liv! Detta mina vänner, detta ger mej energi i massor! Solnedgångar, sol, kärlek, att vara med familjen, god mat, musik och värme!
 1 maj och kosläpp! Jo då, vi var i tid... Men det hjälpte visst inte... Kön till arlagården ringlade sig kilometervis och vi kröp fram... Vi missade kosläppet med 15 minuter...
 Inget att hänga läpp för... Vi strosade runt på den stora fina gården med alla andra människor! Såååå mycket folk! Kul!
 När man ba: -Åh, kan inte alla ni 3 ställa er där så får jag ta ett kort? Gissa en gång om Douglas tyckte det var spännande? Nä;-) Men jag är så glad att han vill följa med oss på sånt här fortfarande!
 Det bjussades på mjölk och kanelbulle! Jag och Fabian tog bara bullen! Mjölk är inget för våra smaklökar;-)
 Om inte Fabian blir bonde, ja då vette sjutton alltså;-) Han är som en liten bonde och ÄLSKAR traktorer! Stod lääänge i kö bara för att få sitta upp på en traktor och bli fotad! Lilla ilskna bestämda gris!
 Min trio! Trion som är extrem olika på så många sätt och vis! Älskade skitungar!
 Så var det dags för lunchtajm! Drog till Laholm och åt fantastisk god fisk med en härlig utsikt över kanalen!
 Och sola ja! Jag har fått miljoner D-vitaminer på mej den här helgen! Luft i lungorna och massor av härlig träning! Just i skrivande stund är jag supertrött och just den delen av energin är ganska långt bort... Men det har rullat på hela dagen från klockan 6 på jobbet, kom hem och klippt gräset och äntligen börjat fixa lite i trägården!
 Att vinka hej då till vårt älskade smultronställe är lika jobbigt varje gång och ångesten är stor! Men till kristihimelsfärds så syns vi igen!
När tankarna flyger och far i hjärnan, när allt känns skit! Åh ja då finner jag den största ron här på vårt smultronställe!
En helg för återhämtning! Sån återhämtning som alla människor behöver någon gång då och då!
Onsdag redan idag! Kortvecka! Mmm, ja jo jag skulle nog lätt kunna jobba 4 dagars vecka och gå hem tidigt på fredagar!;-)

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg ni hade!
    Det där med syskon som tjafsas och bråkar, mina är 19 och snart 21 nu och de har inte slutat än.... bara så du är förberedd... 😱
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!