onsdag 26 april 2017

Dum på riktigt?

Alltså ibland kan jag bli så trött på mej själv och undra om jag är dum på riktigt? Och så kan jag bli så där extremt irriterad på Jonas bara för att han fixar dom problemen som varit riktigt jäklig för mej i flera veckor, på bara ett kick...
Som typ min cykel.... Japp, jag fick ju köpa en ny cykel, eller bättre begagnad ska jag säga. Efter att någon idiot snodde min låsta cykel en eftermiddag i höstas! Hoppas hen som tog min cykel ramlat och slagit ihjäl sig på den.. Ja nu var jag taskig, men det var ju MIN cykel och INTE hens!
Ja ja, i vilket fall som helst så cyklar jag ju till jobbet och i flera veckor har jag varit grymt irriterad på att bromsen leget på mitt framdäck och det har knappt gått att svänga för då har det tagit tvärstopp och jag har typ varit livrädd att handbromsen typ skulle bli ännu värre och jag skulle störta över styret ner för backarna... (Nej, jag har ännu inte skaffat cykelhjälm... Kan ju på riktigt tro att jag ä dum som cyklar utan hjälm. Jag ska fixa en!!)
Tungt som fan har det varit att trampa också för att styret och bromsen har varit så konstig... Och ni vill inte ens veta vilka ord som ramlat ur min mun när jag trampat så blodsmaken har piskat ur min mun...
Så häromdagen slängde jag ur mej en spydig kommentar och så där ilsk som bara jag kan bli när man liksom själv inte fattar något om sånt här; att nu fick han banne mej fixa min cykel för jag höll på att bli tokig!
Alltså detta med att meka med typ cyklar, nej det är inte min grej! Det kan andra göra som tycker det är roligt...
I alla fall så bara ställde Jonas sig och tittade på cykeln, sa lite med ett flin i mungipan: -Öh, du kan ju prova dra styret åt rätt håll.. Så toga han styret och vred det ett varv eller om det var 2? Och så var problemet löst!
Amen jag höll på att sjunka genom jorden... Va fan, hur pinsam kan man vara? Blond? Nä, men man kan ju nästan tro det! Ha ha! Dum? Japp på riktigt!;-)
Tänk om jag hade tagit den till en cykeldoktor, han hade ju pratat om mej i flera år som den där kvinnan som kom med ett styre som var vridet ett varv och problemet var löst!
Ja ja, nä nä! Bara att erkänna, ibland är man dummare än tåget... Och jag erkänner, jag är inte alltid så klok som jag vill att jag själv ska tro! Ha ha!
Ja ja, ett gott skratt förlänger livet!;-)
Nu susar jag fram och det är nästan kul att cykla! Ja bara nästan, för nä, cykla är inget för mej.. Såååå trist, men bra vardagsmotion!;-)

1 kommentar:

  1. Cykelhjälm är ett måste! Annars kan det sluta med att man blir ännu dummare. :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!