onsdag 5 april 2017

Nu har han blivit gubbe på riktigt!!!

En snöstormig vårmorgon den 4 april 1977 födds min älskade man, bästa vän, pappa och älskare till världen!
Igår fyllde Jonas 40 år! Förstå att jag numera kommer att ligga med en 40 åring, hur sjukt är inte det då? Ja, jo ja alltså jag vet ju att jag själv är 25, så det kommer ju kännas skitkonstigt ju;-) *himlar med ögonen* 40 år alltså, han har blivit gubbe på riktigt nu, inte bara i det yttre, utan även på papperet! Ha ha, ja vi skämtar om det. Att ibland beter han sig som en gammal gubbe och nu förjänar han ju verkligen att gå under det namnet här hemma, gubbe!;-)
 Klockan 6 igår morse smög vi in till honom och sjöng med vår finaste stämma och överröste honom med massor av paket!
 En mycket trött 40 åring kan man säga! Han sov inte ens räv;-)
 När man fyller 40, ja då får man dricka bubbel till frukost! Mums va gott!;-)
 Och 40 ljus på tårtan som han orkade blåsa ut i ett svep! Nej nu ljög jag lite faktiskt... Man kan ju inte tänka på allt och komma ihåg allt som skall fixas.. Så jag glömde köpa ljus.. Men jag lyckades i alla fall skramla ihop 32 stycken ljus! Ja bättre än inget, eller hur!;-) Så fick han ju känna sig lite yngre också;-) Ja jag vet, jag har mer 40 års kris än honom, mycket mer än han någonsin kommer att ha och få!;-)
 Alltså man kan ju på riktigt tror att jag uppmundrar honom att spela ännu mera golf?! Men det är inte hela sanningen... Han önskade sig ju golfprylar, ja vad skulle jag annars köpa?
Jag är lite ond av mej ska ni veta... Jag för så fint in i min kalender när han är borta och spelar golf och hur länge han är borta och den tiden han han kommer att vara bort under våren, sommaren och hösten. Ja för ni förstår, min make tror själv inte att han tycker att han spelar så mycket som han gör... Men de ska jag tala om, golf tar en jävla massa tid... Ja ja, nog snackat om golf.. Han var i alla fall jädrigt nöjd över sina nya golfprylar och då är jag nöjd!;-)
 Hur gulligt är inte detta då? Alfred hade plockat vitsippor på fritids och tagit hem en bukett till Jonas och skrivit en fin lapp! Så sött!
 Jonas han firades och jag åkte och jobbade till klockan 14:30! Gäster hela dagen och kvällen lång av både kompsiar, släkt och vänner!
 Jag glömde ta kort på alla, så blir det ibland.. Man kan inte vara överallt;-)
 Sååå härligt med så mycket kärlek på ens födelsedag! Och mer bubbel på kvällen!
 Strax innan klockan 20 gick de sista gästerna och jag slängde ihop hans önskemat.. Dillstuvad potatis och isterband.. Ha ha, ja det är sant! Av all mat han fick välja på sin STORA dag, så valde han isterband... Ja, ni här.. Gubbe va det va? Ha ha!
Klockan 21 låg vi i sängen.. Ha ha, det tar hårt på en att fira! Både jag och Jonas var helt slut i både kropp och knopp.. Man kan ju nästan tror att vi börjar bli gamla ju;-)
Amen kolla detta alltså! Sååå mycket blommor och presenter!
På lördag ska vi ha ett litet familjekalas där vi ska fira både Douglas och Jonas!
Min plan var att ha en lite suprisefest för honom... Men så började han själv att säga att han skulle fixa en fest, så då sket sig min fest.. Men nu är planen igång, en fest blir det! Åh va kul, längtar! Även fast jag inte är så duktig på att planera fester, så kan jag i alla fall hålla mej i bakgrunden och hjälpa till! Jonas där imot, han är grym! Han tar tag i sånt om han väl bestämmer sig! Då fixar han och grejar!!!
Grattis världens bästa Jonas!! Älskar dej!! Ännu ett år äldre och ännu ett år klockare! Du är bäst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!