fredag 21 april 2017

Överraskningsparty och fest!

Bättre sent än aldrig sägs det!;-)
Jag har ju glömt bort att berätta om vår kalashelg när Jonas fyllde 40!
Vilka vänner vi har alltså! De är bäst!
I mitten av den veckan så ringde Veronica till mej och berättade att det hade tänkt ha en överraskningsfest för Jonas! Alltså älsk på det! Jag var på och skulle förstås blåljuga för honom ett par dagar och hålla käft! Vilket inte är så lätt när man heter Karolin Grunditz och ventilerar precis allt (nästan) med min man! Men jag höll tyst som muren!;-)
Klockan 18:30 skulle de komma på fredagskvällen! Klockan 17:30 skulle jag locka bort honom från huset... Solen sken från en klarblå himmel när han kom hem från jobbet och det första han gjorde var att öppna en öl och satte sig skönt i solen!
Så skulle ju jag börja krångla lite här... Jonas du måste följa med upp till Vaggeryd och köpa en present som Douglas ska ha med sig på kalas på söndag... Sur som ett bi blev han... Varför skulle han vara med för? Öh, ja varför? Efter mycket om och men fick jag med mej honom... Fortfarande sur som ett jädrans bi...
När klockan började närma sig 18:30 kunde vi äntligen åka hem, lite tidiga var vi. Så jag fick lov att krångla till det ytterliggare och åka på hemköp och handla lite och stå där bland hyllorna ett par minuter så tiden skulle gå lite och för att Jonas skulle få bli ytterligare lite surare;-)!
Klev in genom dörren och han satte sig surt och med en protest och tog en klunk öl... Då kommer 6 vuxna och 7 barn utsjungandes ur vårt garage! Attans va han blev överraskad! Sååå kul! (Om jag har sagt om och om igen att inte vara så sur nästa gång jag ber honom att följa med? Ha, vad tror ni? Typ det har han fått nerkört i halsen varje dag!;-))
 Alltså världens bästa gäng! De som vi alltid firar nyår och midsommar med! De hade gjort så fint, fixat med pynt, bubbel, dryck och mat! Älskade vänner!
 Presenter fick han också! Bland annat en hel fylld låda med flera kilo blodpudding! Ha ha, jag hatar det och han älskar det! Så de äts bara när jag inte är hemma och det är väl typ de enda han kan laga!;-)
 Överlycklig över sina blodpuddingar! Barnen vill inte att jag ska åka ifrån dem.. Undra varför? Kanske för att de kommer att få äta blodpudding en vecka! *asgarv*
 Alla samlade på en och samma bild! Fin vänskap det här!
 Alla barnen känner varandra utan och innantill, så härligt!
 De hade köpt smörgåstårta som de hade med sig!
 Satt i flera timmar och pratade, drack och åt! Vilken härlig kväll!
 De hade bakat 3 olika kakor! Alltså vilka grymma tjejer! Sååå sjukt gott!
 Den här tjejen mina vänner... Det är hon som egentligen är min egen dotter bara det att hon inte vet om det riktigt ännu.. Vi brukar skämta om det! Tilde! Det skiljer en vecka på henne och Douglas och de har växt upp som syskon och hon är så grymt lik mej! Nu är Douglas och Tilde tillsammans! Hi hi, sötnötter!
 Tyvärr fick Martina lov att lämna oss lite tidigare... Albin var sjuk....:-(
 Det här kan vara det roligaste som finns! Hemmafester! Dans, hög musik och massor av skratt!
Tuuusen tack för en grym kväll!!! Om jag hade en gnutta ont i huvudet på lördag morgon? Japp...;-)
 Lördag eftermiddag var det dags för fest med familjen! Inte lätt att få ihop hela tjocka släkten, så tyvärr kunde halva styrkan inte komma...
Men vi andra hade en superbra kväll!
 Vi firade självklart Douglas också som fyllde en vecka innan Jonas! Ja ni ser, bilderna får tala för sig själv! Han var fullkomligt överlycklig över alla presenter som han fick!
 Även om jag hade lite skallebank på morgonen, ja äsch den försvann och lite mer bubbel och rödvin rann ner;-) FK jag vet.. Fyllekärring som Jonas kallar mej och Veronica!;-)
 Så mysigt när alla kan samlas! Det älskar jag när alla är med!! Älskar att bjussa och att fixa!
 Kolla in den här lilla ostjuven då... Japp, han älskar brie;-)
 Jonas hade fixat en tävling om året -77! Jag och Nicke hamnade i samma lag... Alltså för helskotta jag var ju inte ens påtänk 1977... Men vi klarade oss ganska så bra ändå i tävlingen, jag och min bror!;-)
 Fint väder ute! Japp då blev det grillat och potatisgratäng och hemmagjord beasås! Önskas recept! Skrik till! Såååå god!
 Douglas hade fixat en musiktävling där vi skulle ställa oss upp och sjunga efter att han läst en bit ur en sångtext! Jädrar va alla skrek, så kul!;-) Ha ha!
 Jag var ju lite dålig på att räkna den dagen han fyllde! Så nu fick han äntligen blåsa 40 hela ljus!;-)
 Alltså! Jonas kan i alla fall inte svära sig fri från Douglas! Kopior!
 Tårtan alltså! Sååå god! Köpte den i grannbyn och den hette vaggerydstårtan! Sååå god!
Ha ha! Ja dessa bilder får tala för sig själv! Ja ni ser.. Normala? Inte på en fläck, men jäkligt roligt hade vi resten av kvällen!
Tuuusen tack alla nära och kära för att ni firade vår 40 åring också vår 12 åring!!! KÄRLEK!!

2 kommentarer:

  1. Mysigt med hemmafester...
    Tar gärna receptet på din hemgjorda beasås...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, va kul! Då kommer det i ett senare inlägg!

      Stor kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!