torsdag 6 april 2017

Nu behöver jag er hjälp!

 När jag gick i skolan så satt vi i en tråkig lektionssal och nötte... Nötte och nötte och typ inget gick in i min hjärna... Jag avskydde typ skolan och var väl kanske inte den som älskade att sitta stilla och jag kanske inte var de där ljushuvudet som jag hade önskat. När min lärare sa i 5:e klass och mitt matteprov återigen gick rakt ner i soporna sa han med beklagande röst: -Svårt fall, doktorn grät... Tror ni att jag älskade matte efter det? Tror ni att jag älskade den läraren efter det? Tror ni jag älskade skolan efter det? Tror ni jag älskade de andra ämnena efter det? NEJ! Jag lärde mej knappt ett skit. Jag gick ut med slutbetyg 2.1 när jag gick ur 9:an. Jag var katastrofdålig... Jag var på nästan varje lektion, men jag lärde mej inte ett skit..
Så började jag gymnasiet och där fick jag helt nya lärare som såg mej, som öppnade mina ögon och jag började gilla skolan! Det var inte många lektioner som jag behövde sitta ner och lära mej en massa i en tråkig lektionssal. Nej vi fick arbeta i grupper, fick ta reda på mycket själv och allt var så mycket mer fritt! Jag älskade det och gick ur gymnasiet med väääldigt bra slutbetyg!
När man går i 5:e klass som Douglas gör, så har man också möjlighet att klassen får göra en egen blogg där de lägger upp alla sina arbeten, filmar massor och är helt grymma!
De är med i en tävling som heter webbstjärnan, där vi som har mail kan gå in och rösta på deras blogg! Sedan räknas deras röster och de kan få fina priser och jag tror till och med de kan få åka till Stockholm för att ta imot pris! Alltså det vore ju så grymt kul!
Kidsen i Douglas klass är otroligt duktiga, redigerar, filmar, skriver och hittar på! De lär sig massor på detta! Så superglad att skolan har ändrat sig i sitt tankesätt! De mailar författar och bokförlag och berättar om sina arbeten och förstår ni hur glada barnen blir när både bokförlag och författare skickar ett svar till dem! ÖVERLYCLIGA!;-)
Nu behöver jag eran hjälp och jag vet ju att ni de bästa läsarna som finns! Så nu vill jag att ni går in HÄR och röstar på deras blogg! Skriver en liten kommentar, skriver er mailadress och sedan får ni ett litet mail från webbstjärnorna där ni bara klickar på en länk för att den sedan skall godkännas! Lätt som en plätt alltså!
Sedan bara måste ni kolla in deras blogg förstås, HÄR! (Skrolla till lite äldre inlägg så ligger det jättemånga filmer där!;-)
Vilket otroligt fint jobb de gör med sin blogg! För Ja, de lägger ner otroligt mycket tid med bloggen och alla är så otroligt delaktig och grymma! Dagens barn lär sig sannerligen mycket mer på såna här arbeten än vad vi gamlingar någonsin gjorde under vår skolgång! Japp, det tycker i alla fall jag!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!