onsdag 19 april 2017

Påsken 2017!

Mitt bloggeri har blivit i samma form som typ träningen kan bli ibland! Ja ni vet, när man inte tränar så gör man inte det, eller ja bara på halvfart. Men när man väl har träningsjävulen i sig, ja då tränar man jämt och ser inga hinder med att träna massor och har dessutom massor av tid över... Typ så är det just nu med min blogg... Den går lite på halvfart, men jag har ju sagt det förr och jag säger det igen! Jag kommer igen, sakta men säkert... Har ju egentligen massor att skriva och visa här! Men ändå, ja så hamnar den i skymundan...
Vi firade i och för sig 8 år tillsammans för en knapp månad sedan, jag och min älskade blogg. Kanske har vi en liten liten kris jag och bloggen. Så kan det nog vara?! Kanske lite trötta på varandra, men vet ändå vart vi står och kämpar tillsammans! Vi är nog tillbaka varje dag snart ska ni se, vi vilar bara upp oss lite från varandra!;-)
 Vilken underbar helg vi haft! HELT LJUVLIG! Älskar att vara på vårt smultronställe! Där kan jag verkligen koppla av till max! Så välbehövligt!
Vad vi har gjort den här helgen? Ätit, ätit och åter ätit och druckit...;-) Fredagskvällen åt vi detta! Ni måste prova dessa underbara snittarna till bubblet! Smördeg, chevréost, valnötter och honung! Mums!
 Alltså påskaftons vädret kunde ju ha varit en gnutta bättre? Tror vi gick igenom alla 4 olika årstiderna på en och samma dag.. Så vi satt inne mest och myste! Vädret sög helt enkelt pung!
 Söta Rocky! Han hatar verkligen när jag ska ta kort på honom och typ skäms;-)
 Tradition att köra brunch på påskafton! Mumsigt med lite olika så vi står oss till sena eftermiddagen då vi åt riktig påskmiddag!
 Traditionsenligt så målade vi också ägg! Men jag vet inte vad det var med kidsen, dom bråkade och alla blev sura. Så kvar satt tillslut bara jag och Elsa! Nä, för mina barn bråkar ju aldrig menar jag, så det var ju ovanligt att de blev osams... *ironisk som fan*
 Som sagt, slöa blev vi av vädret... Men Jonas trotsade vädret och gav sig ut med både regnjacka och hatt! Ha ha, fy fan som han såg ut;-)
 Jag stannade inne och drack bubbel med svärmor! Inte helt fel heller;-)
 Så här alltså Åh va det är mysigt! Alla gör vad de vill! Några spelade spel, några läste, andra kollade på TV, andra på sina telefoner! Tid att bara njuta!
 Jag försöker få Jonas att börja laga mat.. Han kan inte säger han. Men vi lär honom jag och Krille! Snart så, ja om typ 10 år kanske? Bättre sent än aldrig!;-)
 Jonas tycker typ synd om Rocky mest hela tiden för han är såååååå hungrig jämt. Ja tacka för det när Jonas jämt ger honom något att äta.. Se så synd det är om honom där bakom Jonas... Och oj va han väntar på att få något. Tur vi inte har hund, då hade den förmodligen varit fet som en julegris;-)
 Dukningen skötte Alfred! Piff och fix! Att duken är typ en halvmeter för kort? Äsch det gör väl inget?;-)
 När vi hade dukat upp allt så insåg vi att vi glömt laxen! Men ingen dog ju av det! Vi hade ju en hel massa annat att äta!
 Alfreds piff till glasen! Han hade suttit och pillat med detta ett bra tag och var sedan sååå nöjd!;-)
 Efter middagen gjorde Alfred en tipspromenad, Elsa och Douglas en annan och Fabian charader! Så kul när barnen engagerar sig och lägger ner så mycket tid på sånt här! Tänk va de växer!
 Alfred han stavar värre än den blinde slåss... Men skit samma! Han gör sitt bästa och vi förstod ju frågorna ändå!;-)
 Ha ha, älskar att alla går in för alla tävlingar så mycket! Ha ha;-)
 Alfred och farmor fixade påskbakelser som var supergoda! Stolt bagare!;-)
 Vi avslutade dagen och kvällen med kortspel! Så mycket kort som vi spelar i stugan, det har vi nog inte gjort på 10 år här hemma! Förbaskat trevligt!
 Söndagsförmiddagen såg ut så här! Vacker men svinkall! Så vackert på stranden så man dör! Men kolla där bort mot syd.. Massor av snö på Hallandsåsen.... Häftigt när solen skiner och värmer kinderna och på kort så ser det nästan ut som om det är sommardag och så är det snö bara ett stenkast ifrån oss!
 Utomhusmys, lite shopping, läxläsning, ansiktsmasker, korvgrillning, massor av slö, promenader och ännu lite mer mat och dryck!
 Söndagskvällen åt vi grillad öring! Eller var det öring? Skit sak samma! De var i alla fall nyfångade av Krille som varit uppe i Norrland och fångat dessa! Alltså såååååå gott!
 Detta vita vin! Sååå gott! Tyvärr verkar det som om det inte går att köpa i Sverige! Måste leta, detta är köpt genom en vinklubb... Men det går nog att beställa hoppas jag verkligen!
 När vi andra spelade kort, satt farmor och Fabian och spelade yatzi! Mysigt stund för dem båda!
 Måndagsmorgonen och ångesten kryper in hos de flesta av oss... Dagen D som vi måste åka hem för jobb och skola... Ingen ville åka hem...
 Men vi hann med så himlans mycket ändå! Var ute stora delar av dagen, njöt och njöt ännu mera innan vi behövde packa oss hemåt! Kunde trott att jag inte sovit något denna helgen. För så fort vi satte oss i bilen och brummade hem, så sov alla utom Jonas;-) Vi behövde väl mer sömn antar jag!;-)
Tack för den här påsken! En underbar sådan! Fy tusan va jag har laddat mina batterier! Tankat både energi och kärlek! Säkert gått upp ett par kilo och ja nästan blivit alkoliserad... Nä jag skojade bara om de sistnämnda... Jo men alltså man kan nästan tror att jag är det. Men de är jag inte;-) Jag gillar att ta ett glas vin, ett glas bubbel och att njuta av livet! Ja, så det låter nog mer än vad det kanske är... *hakel* Kanske;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!