tisdag 30 maj 2017

En helg att stoppa långt in i hjärteroten!

 Helgen som gick! Alltså den gav så in i bomben mycket! Vi sov, vi åt, vi kärlekade, vi umgicks, vi drack, vi skrattade, vi solade, vi bara var!
Hur mycket jag älskar vårt smultronställe? Behöver jag ens säga det! Mellby är fantastiskt! Precis så där avkopplande som vi behöver!
 Grannarnas hundar kommer ner till oss! De älskar barnen och barnen älskar dem! Perfekta lekkompisar ju!;-) Och perfekt grannar som kom ner och hängde med oss på fredagskvällen! Japp, de blev visst lite skallebank på lördagsmorgonen...;-) Smällar man får ta!
Lördagen var ju helt fantastiskt väder, s vad gör lite skallebank liksom? *fniss*!
 Jonas bjöd ner sin farbror och faster! De satt och njöt av solen och sällskapet! Vi käkade sill och nypotatis och pratade och njöt! De njöt, de syntes! Härligt när man kan umgås, oavsett ålder!
 Solen ja.. Shit va den tog mycket... Har blivit otroligt brun den här helgen! Jag tror att Thailandsresan i jul har gjort att mitt pigment har kvarstått! BRA!;-)
 Vid lunchtid kom även min pappa och Ann-Britt och hälsade på! Härligt att bara sitta där, allt blir så himla kravlöst när vädret är så himla perfekt!
 De stannade på kvällsmat och brummade sedan hemåt till Varberg! Det var så varmt att vi fick söka oss till skuggan ett tag! Det känns ju galet att behöva göra det... Men trots att jag älskar solen och värmen, så blev det varmt även för mej;-)
 Klockan 20 var solen underbar! Vi bestämde oss för att ta med grillen ner på stranden och låta kidsen grilla marsmallos! Är det lördag, så är det!;-)
 Att bara sitta där på en filt medans barnen sprang omkring och doppade sina fötter i havet, hoppade på sanddynorna! Alltså DE! Det är så man knappt tror det är sant, att man knappt tror att detta händer en lördag i maj!
 Jag älskar detta! Jag älskar denna utsikt! Jag älskar att få sitta vid mitt hav och höra vågorna, höra skriket från fiskmåsarna och höra ljudet från glada barn! Sitta där och njuta i min mans famn! Fy fan, men det är banne mej himleskt! Det är så härligt att hela hjärtat mår bra! Hela själen skriker inombords: -DET HÄR ÄR LIVET!!!!
 Min man.. Han ser inte riktigt tjusningen med den vackra solnedgången och sand precis överallt, inte lika mycket som jag.. Men jag jobbar på det, jobbar på att han en dag ska komma att älska det precis lika mycket som mej!
 Att gå hem, skaka av den sandiga filten och säga hej då till havet för den här gången.... Lika jobbigt varje gång... Men alltså, den här helgen stoppar vi med oss långt in i hjärteroten!
 Vi vaknade upp till en varm morgon i Mellby, men som sedan övergick till en regnskur... Vi åkte hemåt och började fira våra mammor på mors dag!
 Vi åkte ut till mamma och fikade! Hade köpt en stor kruka med lite olika färska kryddor! Perfekt present till en blomtokig mamma!!;-)
Mysigt att sitta där med familjen och prata!
Sedan åkte vi vidare hem och packade in alla grejer och körde till svärmor och fortsatte fira Jonas mamma! Vi firade henne med samma present och hämtmat på kina! Men jag glömde ta kort... Så blir det ibland.. Men det var en supermysig kväll!
En sån här helg som vi haft, den kan vi ta fram ur våra hjärtan en kall och tråkig novemberdag när vi behöver bli varma i hjärtat av all kyla och mörker....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!