fredag 26 maj 2017

Njutfullt!

Sent i onsdags kväll landade vi på smultronstället! Underbart att kunna åka hit och få vakna upp till en lååånghelg!
Grabbarna gick ganska så omgående och la sig och lyssnade på en pod och efter bara ett litet tag såg det ut så här! Mitt hjärta blir så in i bomben varmt! Syskonkärlek när den är som bäst! Denna trygghet som de ger till varandra! Då vet man att de har det bra! Även om de slåss så hårtussarna ryker ibland, så kan de ändå vara så här trygga med varandra! Så jävla fint!! Njutfullt!
 Igår morse blåste det en del, men en fantastisk härlig morgon med strålande sol! Att käka frukost ute på trädäcket tidigt på morgonen och höra de ljuvliga fågelkvittret! Jag kan inte ligga kvar i sängen när det är så härligt väder! Vill bara upp, trots att jag är svintrött... Njutfullt!
 Så gick vi en sväng, jag och Jonas och Alfred och Fabian cyklade! Naturen ute just nu: Njutfull och så mycket liv och energi!
 Blommor som blommar i varje hörn och all sin färgprakt! Tyvärr är det redan vattningsförbud här nere.. Snustorrt... Ok om det kommer lite regn, synd om allt ska torka bort liksom...
 Att gå ner till havet och låta vinden ta tag i kroppen, andas in den härliga doften av hav och bara sitta ett slag och njuta! Livet, fy fasen va vi njuter här nere! Alla går ner i varv, inga måsten, ingen klocka, inga vill inte.. Bara njutfullt!
 Vi behöver det här, ALLA vi i familjen! Bara landa med varandra och vara med varandra! På veckorna hemma, vi springer om varandra. Man hamnar i de där ekorrhjulet, irritation, måsten och stress... Här kan vi bara vara och tanka energi och kärlek i massor! Njutfullt!
Vi bestämde oss för att äta kvällsmaten på Strandhotellet igår! Lyx att bara få sitta ner och äta, klä upp sig lite och umgås!
 Ha ha, eller umgås och umgås? Ja jag vet inte, det är pest eller kolera att ha med dessa paddor och telefoner... Lugn och ro eller frågan om NÄR vi ska åka hem? Man väljer där... Vi valde lugn och ro igår kväll och de valde att sjunka långt in i sina paddor.... Njutfullt för dem...;-)
 Maten! MUMS!!! Högrevsburgare! Åt som om vi aldrig hade sett mat förr;-) Och så lite vin till det! Då mår man gött! Njutfullt!
 Vi hade en liten kändis bakom oss också! Eller inte så liten! Tommy Svensson som tog fotbollsgrabbarna till VM  brons -94! Han har sin stuga bara ett några steg från oss!;-)
 Man måste ju få fira lite ibland! Så det blev glass till efterätt!
Vi sa det när vi satt där att nu måste vi fira lite! Vi firade att vi varit tillsammans i 16 år den 11 maj! Ja, man kan faktiskt fira lite i efterhand! Det går utmärkt!;-) 16 år har han och jag varit ett! Snart halva mitt liv ju! Många berg -och dalbanor genom dessa 16 år... Upp och ner många gånger. Långt ner i djupet så man nästan har trott att vi aldrig kommer bli ett igen. Men sedan upp igen och allt är njutfullt! Ja som livet är, upp och ner, hit och dit!
 När andra kommer ut, då går vi hem!;-) Nä så illa var det inte! Men ni vet, det kliar i barnens kroppar, trots sina paddor.. 
Kom hem och tog ett glas bubbel, medans andra somnade i fåtöljen... Ha ha, den mannen behövde visst sova lite.. Han somnade nog vid 21 och vaknade 8 imorse! Skönt! Är man trött så måste man sova! Jag har bestämt mej för att sova middag i solstolen idag! Njutfullt!
Vi har en tonåring i vår hus... Han är verkligen en tonåring de lux!! Han vill typ inte följa med på något vi andra gör... Han ligger där i soffan med en filt på sig och säger att det är kallt... Skitunge! Men jag är glad så länge han följer med ner hit! Då är jag nöjd!
Han var i alla fall och spelade tennis en timme igår, så han fick lite D-vitamin på sin kropp....
Nu ska jag njuta av sol, värme och långledigt! Det kan banne mej inte bli bättre de här!! Njutfullt!

2 kommentarer:

 1. Det är konstigt det där... att tonåringarna på nåt sätt växer fast i soffan!! Vi måste byta soffa nu, den är helt nerlegad 😂 Men det får bli när barna flyttar, om inte det dröjer alltför länge...
  Kram o njut av helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja visst är det skitkonstigt det där... Skitungar!;-)

   Kraaaam

   Radera

Tusen tack för din kommentar!