måndag 22 maj 2017

Så förbannat vackert!

Inlägget i onsdags blev till en jävligt het potatis! Jag gav mej in i en diskussion på facebook (mitt inlägg som jag delade där) och ifrågasatte en massa! Men så klart, som den sanna svensk man är så ska man bara hålla käft och svälja och säga ja, tack och amen..
Om ni visste hur många inlägg jag har skrivit sedan i onsdags, både här och inuti mitt huvud, men sedan skitit i att publicera det!
Kan säga så här, jag blev jäkligt arg och sårad efter den dagens inlägg. Speciellt när en person ringer till mej och är arg som ett bi och skäller ut mej för mitt inlägg och att jag inte har något att komma med! Att jag sprider lögn på min blogg ange skolmaten och jada jada! Japp, jag blev ilsk efteråt (väldigt lugn under hela samtalet dock!, bra gjort Karro!!) och tänkte skriva både det ena och det andra samma dag här på bloggen! Men jag har blivit så gammal och klok att jag istället höll mej härifrån för jag orkar inte dra igång ännu en diskussion! Orkar inte ha mattanterna efter mej! Grejen är den, att jag menade inget ont mot mattanterna dom gör ett grymt jobb med det som de kan göra, utan det var väl kanske snarare så att politikerna skulle få sig en känga som bestämmer vart alla pengar ska gå! Men nu lägger jag detta matsnack bakom mej och ber så hemskt mycket om ursäkt till alla mattanter! Lovar att jag inte ska dra upp den här fråga igen! Jag tänker inte ta upp något mer. Jag ska vara tyst, precis som vi svenskar ska vara!
Någon politiker kommer jag i alla fall aldrig att kunna bli! För det första så har jag alldeles för stort hjärta och för det andra så kan jag inte ta en diskussion utan att börja grina! Jag bryr mej helt enkelt för mycket! Så nej, det får de andra ta som har stål på sin näsa och inte bryr sig ett skvatt i vad andra tycker! Jag är jag och du är du och det är väl en himlans tur det!!
Fick en fin kommentar av min kära mamma på fejjan dagen efter detta inlägg där det stod: Jag är unik och finns bara i en upplaga. Vissa tänker, "vad synd". Andra tänker, "vilken jävla tur" Ha ha, så klokrent! Nog många som stör sig på mej, vilket jag i och för sig tycker är förbannat trist och tråkigt, men jag vet också en hel uppsjö som gillar mej, så det väger väl upp det hela kan jag tro...;-)
Nä men i alla fall... Vilket fantastisk väder vi har! Det uppmätte 28 grader här i lördags, varmast i hela Sverige! Häftigt och så underbart! Den här årstider är så förbannat vacker att man blir glad i hela hjärtat! Jag tänkte skriva så här: Man blir så pigg och fylld av energi! Jo tjena! Herregud så trött jag är! Säkert vårtrötthet eller nått!? Inte vet jag, men förbannat vackert är det i alla fall ute just nu! Häggen blommar för fullt, liljekonvaljer och äppelblommor! Det doftar ljuvligt ute!
Jag var och slängde gräs och kvistar bakom grannens gård ikväll! Ha ha, nä så klart kastade jag inte det på hans gård, utan skogen bakom honom! Hans äppelträd var så vackra att jag nästan tappade andan! Ni fattar varför jag kallar mej äppelblomman va?;-) Så vacker blomma, inifrån och ut! Precis som mej! *blink*blink*
Tänk att detta gamla träd där kvistarna nätt och jämt håller ihop och det växer massor av mossa på grenarna, tänk att alla dessa vackra blommor orkar växa där och att det en dag om några månader kommer att växa ut smarriga röda äpplen!! Det ger så mycket liv, energi och kärlek! Det behöver vi nu, i alla fall jag!! Massor!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!