söndag 15 december 2013

Kalaskväll!

Igår efter frukost lämnade vi barnen hos olika barnvakter och tog oss en tripp in till storstan för en dejt med jultomten!
Nästan alla klappar blev inhandlade på bara några timmar, känns sååå skönt! Men jädrar va dyr han är den där tomten...;-)
Sedan skyndade vi oss hem och gick på kalas hos våran söta Elsa som oxå är vårt gudbarn! 11 år fyller denna söta tjej på tisdag, men då ligger hon i en pool och solar sig;-)!
Så kul att köpa presenter till en 11-åring! På önskelistan stod smink, kläder och hårgrejer! Gissa om jag frossade på H&Ms tjejavdelning och i sminket!?;-)
 Vi fick fantastisk gott plock när vi kom! Jag skulle lätt kunna leva på sånt här plock med olika tillbehör! De är liksom en njutning för varje tugga man tar av de små läckerbitarna.Ska sno efter deras recept på de supergoda rörorna som var på och sedan lovar jag att dela med mej till er! Perfekt till nyår och bubbel!
Det blev vääääldigt mycket bubbel och vin igår tillsammans med dom här snygga "systrarna"! Japp dom är som mina systrar, min fina svägerska Annelie och hennes syster Eva!!!
 Haha, var bara tvungen att ta kort på dom här söta prickarna! Tyckte att näsan såg ut som något helt annat än just en näsa;-)
7 barn i åldrarna 3-14 år och vi märkte inte ens av dem! Härligt med kusiner!!
Som sagt, vinet flödade igår och hjälp va lätt det sköldes ner i strupen... Och rödvin som jag egentligen inte tål, resulterar i att jag fortfarande ligger i sängen ännu. Men det var det värt, för fy bubblan va gott och trevligt vi hade det igår!!
Tack för en kalaskväll!!

1 kommentar:

  1. Har du testat dricka ekologiskt rödvin någon gång? Var på nyheterna för någon vecka sedan att vanliga viner innehåller så många tillsatser (bekämpningsmedel mm) och att många reagerar på rödvin pga detta. Jag har också märkt att jag inte tål rödvin men för mig är det inte sån stor förlust för jag tycker inte det är så gott. Har därför inte provat ekologiskt vin ännu. Men jag tycker du borde prova och se om du märker någon skillnad på att dricka utan alla dessa tillsatser så du kan fortsätta njuta av rödvin. Lycka till!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!