onsdag 11 december 2013

En och en halv vecka kvar!!!

En och en halv ynka vecka kvar att jobba, sedan tar jag "lov"! Ska bli så fantatsikt skönt att bara få vara, andas, sova, umgås med familjen, äta och njuta!!
Just nu är det ett smärre kaos i huvudet. Stress hit och dit och jag tackar så hjärtligt att man har en kalender i telefonen som håller reda på allt som ska göra. Ständiga påminnelser piper i telefonen, hade dom inte gjort det så hade jag missat allt kåänns det som och kommit på det 5 timmarför sent...
Och så var det de här med julklappar... Inte EN ENDASE är inköpt.. Nej det är sant... Och om sanningen ska fram så börjar detta stressa mej en väldigt stor aning... Och när tiden till att köpa dessa skall få tills, ja det vette tusan.
Tur att nätshoppingen finns, det kan nog rädda stressade lilla mej!;-)
Nä jag pekar inte finger, jag bara visar på "oviga" fingrar att det endast är 1½ vecka kvar att jobba! Jiiihooo!!

2 kommentarer:

  1. Räknar också ner även om jag går hemma.... ska bli mysigt att ha R hemma hela dagarna plus att syrran kommer upp me. Men vi har inte heller köpt några julklappar o ska nog inte göra det heller - förra årets hysteri med mängder av klappar som ingen ville öppna vill jag inte vara med om igen. Så här blir det bara några paketer var o de ska jag nog hinna med.

    kram j.
    PS. fin ny header

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!